Augusta Car presenta el nou Hyundai Kona al Parc Central amb una convidada virtual

Durant el dia d'avui podreu conèixer tota la tecnologia d'aquest nou model de Hyundai, de la mà de la Mireia Belmonte Virtual.
La presentació tindrà lloc durant el dia d'avui, 25 d'octubre, a les instal·lacions del centre Comercial Parc Central | Cedida
 

Si sou amants de les noves tecnologies, no us podeu perdre l'esdeveniment que Augusta Car ha preparat al Parc Central, durant tot el dia d'avui, 25 d'octubre, per presentar el Nou Hyundai Kona Híbrid elèctric. La nedadora catalana Mireia Belmonte, és la convidada de presentar virtualment l'acte a través d'un holograma. A l'estand de presentació que trobareu al centre comercial Parc Central també hi trobareu altres sorpreses d'última tecnologia i podreu guanyar fantàstics regals.

Amb un disseny atractiu i atrevit el nou Hyundai Kona híbrid elèctric és l'última incorporació de la família Kona. Un vehicle SUV híbrid, la fusió ideal per la demanda actual, que compta amb la tecnologia d'última generació: Bluelink. Un sistema que controla el teu nou Kona des del teu smartphone o través el reconeixement de la teva veu. La connectivitat Bluelink funciona a través d'una App i, també et permet bloquejar de manera remota les portes del vehicle, sincronitzar mapes a distància o trobar on has aparcat el teu cotxe. D'aquesta manera, conduir és tot un paler, senzill i agradable.

El nou Kona compta amb la tecnologia d'última generació Bluelink. | Cedida

El nou vehicle fa servir energia elèctrica per ajudar-te a optimitzar cada litre de carburant. Disposa d'un motor de gasolina i d'un elèctric, que units proporcionen una excel·lent eficiència de combustible i redueix les emissions de CO₂.

El Hyundai Kona híbrid elèctric ja ha arribat a la província de Tarragona, de la mà d'Augusta Car. Equipat amb les últimes innovacions tecnològiques de la marca, amb un preu de des de 22.590 euros.

  

El Nou Hyundai Kona híbrid elèctric ja ha arribat a la província de Tarragona | Cedida
 

Tornen els Hyundai Days a Augusta Car amb descomptes excepcionals

Fins al 30 d’octubre podreu gaudir de grans descomptes en tota la gamma Hyundai. La trobareu aplicada a 58 vehicles de la marca, els quals gaudiran durant només vuit dies d'uns preus espectacularment baixos. Cotxes completament equipats, amb elevades garanties a disposició de tots vosaltres, amb uns descomptes brutals.

Si esteu pensant en canviar el vostre cotxe, ara és el moment! Una excel·lent relació de qualitat preu en tots els vehicles de la marca Hyundai. Però, sobretot, no us adormiu, ja que les unitats incloses en la promoció seran limitades, així que el temps és or. Teniu vuit dies per apropar-vos al concessionari d'Augusta Car Hyundai de Tarragona i veure en primera persona totes les prestacions. A la promoció trobareu des d'esportius, fins a familiars o compactes. Vehicles per a tots els públics en els Hyundai Days!

Si voleu endinsar-vos en aquesta marca, podeu visitar qualsevol dels concessionaris Augusta Car a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls.

"💻FORMACIÓ: Els set cursos singulars que ofereix CEPTA i que us faran despuntar" "⭐CONCURS: Una campanya està buscant artistes per la província de Tarragona"