L'OCM interpreta la banda sonora d''Star Wars' al Teatre Tarragona

L'OCM porta els millors moments de música simfònica d'aquesta temporada a través de YouTube

L'OCM ha preparat una programació molt especial per aquests dies excepcionals

Amb motiu del moment històric que estem vivint a causa del coronavirus són moltes les activitats i espectacles culturals que s'han vist obligats a ajornar les seves programacions. Però també són moltes les iniciatives que han nascut arran d'aquesta excepcionalitat i per ajudar a passar de la millor manera aquests dies de confinament.

Una d'aquestes iniciatives és la de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae, que ha preparat una programació molt especial per tal que des de casa la gent pugui gaudir de l'estrena dels nous vídeos de la temporada. Amb concerts com La Pastoral de Beethoven amb Gábor Takács-Nagy & OCM, Les variacions Rococó de Txaikovski amb Gautier Capuçon i Tomas Grau, Star Wars Main Theme amb Vladimir Kulenovik, El cant dels ocells amb Gautier Capuçon i Tomas Grau, Harry Potter Hedwig's Theme amb Vladimir Kulenovik, entre altres.

A partir d'avui, dimecres 18 de març a les 12.00 hores, l'OCM començarà a publicar una selecció dels seus millors moments, perquè la música simfònica es coli a les vostres cases. Podreu veure-ho a través del seu canal de YouTube.

 
 
 
 

A post shared by Orquestra Simfònica OCM (@orquestraocm) on