Gaudeix dels tres mesos d'estiu a Zona Fitness Torredembarra per un preu immillorable

El gimnàs torrenc compta amb diversos espais per a realitzar activitats diverses que us ajudaran a posar-vos a punt per a l'estiu
Zona Fitness Torredembarra us ofereix una oferta única per a l'estiu  | redacció

Ara ja sí que podem dir que ha arribat l'estiu. La platja, la piscina i les ganes de sentir-se bé amb un mateix augmenten en aquesta època de l'any. Per això, sou molts els que busqueu un gimnàs per a inscriure-us i posar-vos a punt per a l'estiu. Si sou d'aquests, heu arribat en el moment adequat! I és que Zona Fitness Torredembarra presenta una gran oferta que no podreu deixar escapar de cap manera.

 

Podreu gaudir de juny, juliol i agost al gimnàs torrenc per tan sols 99 euros. Una gran oferta que de ben segur que no deixarà a ningú indiferent. Així doncs, Zona Fitness posa a disposició de tots aquells que vulguin gaudir d'un estiu amb una dosi d'exercici les seves instal·lacions a un preu immillorable. Un servei complet perquè fer exercici no es faci una muntanya: sala de cardio, sala de musculació i entrenadors personals.

 

Professionals del sector us acompanyaran durant el vostre entrenament

Zona Fitness Torredembarra compta amb diversos professionals de l'esport que us ajudaran a aconseguir el vostre repte. Així doncs, podreu gaudir de classes impartides per ells mateixos, així com del seu assessorament quan decidiu entrenar per lliure a les seves instal·lacions. Una ajuda que us serà molt útil per tal de dirigir els vostres esforços cap al camí correcte i, així, poder obtenir els beneficis que desitgeu.

 

Cal destacar, també, la presència de professionals del món de la nutrició. Aquest perfil resulta de vital importància per tal de complementar l'exercici físic amb una dieta correcta. Així doncs, a Zona Fitness Torredembarra podreu gaudir d'un servei integral que us assegurarà obtenir un cos de deu i una salut d'allò més bona. Si voleu més informació, podeu consultar la seva web o bé la seva pàgina de Facebook

 

FITXA TÈCNICA

Carrer Capella, 3, Torredembarra 

Telf. 977 64 56 26

Mail. info@zonafitness.cat