GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Fins a 7.500 euros de descompte amb les ofertes increïbles dels 'HyunDAYS' de Hyundai Augusta Car

Del 12 al 20 de novembre els concessionaris d'Augusta Car Hyundai ofereixen descomptes increïbles de fins a 7.500 euros
Fins a 7.500 euros de descompte amb les ofertes increïbles dels 'HyunDAYS' d'Augusta Car Hyundai | Cedida

 

Una vegada més, els concessionaris Augusta Car Hyundai posen en marxa la campanya 'HyunDAYS', que del 12 al 20 de novembre portarà descomptes increïbles de fins a 7.500 euros. Després de la satisfacció dels clients en les darreres edicions, Augusta Car Hyundai vol fer bandera d'aquesta campanya com un plus per agrair la fidelitat i el millor tracte al client, on podran trobar allò que busquen al millor preu.

 

Descomptes en totes les games de Hyundai

Com és habitual en els 'HyunDAYS' s'apliquen descomptes a un nombre limitat d'unitats, però sense que això descarti cotxes de totes les games, de les més bàsiques a les d'alt standing.

 

D'aquesta manera, des dels concessionaris Augusta Car de Hyundai es pretén oferir una gamma àmplia i variada de vehicles que respongui per sobre de tot a les necessitats i gustos de les persones que busquen cotxe, amb grans descomptes a totes les franges de preu i amb tota mena d'opcions, des de cotxes més petits i ideals per circular en entorns urbans, fins a gammes més esportives, familiars, etc. Tots ells curosament dissenyats amb la seguretat i la tecnologia com a pilars principals.

 

La millor opció per renovar cotxe

Els 'HyunDAYS' són 8 dies per a l'oportunitat de trobar un cotxe nou al millor preu, i en aquest sentit, també ho és per aquelles persones que si bé encara no tenien pensat canviar-se de cotxe s'ho repensin.

 

Són dies de canvis i de conscienciació col·lectiva per fer front a les emissions dels cotxes amb més anys a les rodes, i sense deixar de banda les restriccions als cotxes més antics que de mica en mica s'aniran generalitzant arreu del país; la marca coreana sempre ha anat un pas per davant en aquest sentit, oferint vehicles que se cenyeixen estrictament a les normatives i amb vehicles híbrids i elèctrics per als més exigents.

 

Tot plegat amb els preus d'escàndol que ofereixen aquests dies els concessionaris Augusta Car de Hyundai, és la millor oportunitat d'estrenar vehicle d'una de les marques de cotxes més punteres del món.

 

Professionals del sector automobilístic us atendran a Augusta Car Tarragona. | Laia Solanellas

 

Els concessionaris Augusta Car Hyundai a Tarragona

Tant si aprofiteu els 'HyunDAYS' com si voleu visitar algun dels concessionaris d'Augusta Car Hyundai al Camp de Tarragona, podeu dirigir-vos als centres que hi ha a Reus, Tarragona, Cambrils, Valls i al concessionari col·laborador a Montblanc. Allí rebreu un tracte personalitzat i amb la màxima confiança, i és que els seus especialistes us assessoraran perquè marxeu amb la confiança de saber que heu escollit el vehicle que més s'adapta a vosaltres i a les vostres necessitats. Quaranta anys d'experiència són l'aval de la professionalitat d'aquesta marca, i la garantia de qualitat.

 

Trobareu el concessionari de Tarragona a la carretera de València 199 i també podeu consultar la seva pàgina web o seguir el seu Facebook per descobrir totes les seves novetats. També tenen operatiu el telèfon 977 552 414 per a consultes més ràpides i directes.