Peixos Savall

Peixos Savall, una gran varietat de productes precuinats artesanals

Els productes precuinats son totalment naturals, no porten ni conservants ni additius

Peixos Savall és una empresa familiar dedicada al món del peix des de fa més de 70 anys.

Realitzen la venda al detall amb tota mena de productes del mar Mediterrani, Atlàntic i Cantàbric, fresc i congelat. Estan especialitzats en la restauració i fan entregues per tota la província de Tarragona, sempre amb especial atenció al gust del client.

Arran de les circumstàncies d'alerta sanitària, moltes empreses s'han hagut de reinventar. Els negocis locals de serveis essencials s'han hagut de sumar al canvi per sobreviure i apropar els serveis o productes de proximitat als ciutadans. Peixos Savall no s'ha quedat enrere i des del dia 17 de març ofereix el seu servei a domicili de manera gratuïta en comandes superiors a 40 €.

Productes precuinats de màxima qualitat

Aquesta empresa familiar te creada una línia de productes precuinats, elaborats de forma totalment artesanal i amb matèries primeres de màxima qualitat, que ens faciliten la cuina aquests dies d'estiu en els que no volem passar-nos el dia cuinant. Entre la varietat de productes podem trobar la seva espectacular Pota de Pop Premium, d'entre 300 i 400 grams, les gambes a l'allet, el salmó en escabetx o fumat amb fustes nobles, les croquetes casolanes de bacallà, gamba o cigala, els seitons en vinagre, el carpatxo de gamba. També els complements com la salsa de romesco o el fumet elaborats tots de forma artesanal, sense cap classe d'additius, conservants ni colorants. Un fumet ja llest que només caldrà escalfar per preparar els nostres arrossos o fideuades. Facilitant-nos notablement la feina a la cuina.

Peixos Savall
Peixos Savall ofereix productes artesanals i amb matèria primera de màxima qualitat | Peixos Savall

Un producte fresc, de Cambrils fins a casa teva

Tot i la situació actual, Peixos Savall segueix treballant amb les màximes mesures sanitàries per vetllar pel benestar del producte i de la clientela.

Des dels seus inicis, l'objectiu d'aquesta empresa és que els clients triïn els seus productes com si estiguessin a la parada del mercat. Per això, els clients que ho sol·licitin, rebran diàriament un vídeo de la seva parada a través del WhatsApp de l'empresa, perquè puguin triar el producte que més desitgen.

Les comandes pel servei a domicili es poden fer a través del telèfon de contacte 977 362 341, a través del Whatsapp 631 046 275 o del correu electrònic xavi@peixossavall.com.

També podeu visitar la peixateria al Carrer Pau Casals, 10. 43850 de Cambrils Port. Els horaris d'estiu són els dilluns de 09.00 a 13.30 i de 17.00 a 21.00 hores. Els dimarts, dimecres i dijous de 08.30 a 13.30 i de 17.00 a 21.00 hores. Els divendres i dissabtes de 08.30 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores. I els diumenges de 09.00 a 13.00 hores.

Xavier Savall
Xavier Savall arreglant la parada de la botiga de Pau Casals, 10 a Cambrils Port | Peixos Savall


Comentaris