La qualitat acadèmica i l'acompanyament personal fan del col·legi Lestonnac un centre educatiu referent

El proper dissabte 7 de març el centre celebrarà una jornada de portes obertes per tal de mostrar a les famílies el projecte de l'escola i el seu compromís
El col·legi Lestonnac-L’Ensenyança obre les seves portes el proper dissabte 7 de març | Cedida

Què somies per als teus fills? Tots els pares i mares volem el millor per al futur dels nostres fills i filles i, avui en dia, això passa perquè puguin tenir una educació completa, de qualitat, en un ambient familiar i on siguin feliços. Buscar un centre educatiu és una de les decisions més importants i transcendentals que hem de prendre, per això informar-nos, visitar els col·legis i parlar amb els educadors que donen vida aquests espais és fonamental.

Cuidant els somnis de les famílies

El col·legi Lestonnac-L’Ensenyança obre les portes el pròxim dissabte 7 de març, en una jornada per tal que les famílies puguin conèixer com el centre ajuda a fer realitat tot allò que somieu pels vostres fills. Un centre educatiu referent, no només per la qualitat acadèmica i la formació integral, sinó principalment per l’acolliment i acompanyament de les persones. Caminen de la mà de la família en el creixement dels seus fills. Cada infant que entra al centre forma part d’una gran família i d’un gran somni. Una família que acull des dels 0 als 18 anys i on després, en l’etapa ja de desenvolupament professional, els alumnes poden continuar mantenint una estreta relació a través de l’extensa xarxa d’antics alumnes.

Al col·legi Lestonnac, un equip docent estable, compromès amb el projecte de l’escola i ple d’il·lusió atén als nens i nenes i mentre treballen perquè aquests puguin desenvolupin de forma excel·lent les diferents competències i habilitats que necessiten: saber comunicar-se de forma efectiva en diferents llengües, dominar l’ús de les tecnologies, ser una persona reflexiva i tenir un comportament ètic.

Educadors que transformen la realitat amb els seus somnis

L'equip docent del centre ens explica que «no deixem mai de somniar, i fruit d’aquesta reflexió, el projecte del nostre centre està sempre en continua evolució i millora. Són moltes les eines per a construir aquests canvis somiats»

Lestonnac és l’únic centre de la ciutat de Tarragona que ofereix cursar el Programa de Diploma de Batxillerat Internacional | Cedida

Una de les eines és l'anglès immersiu des d’infantil: on verdaderament l’alumne i l’idioma son els vertebradors del temps de pràctica de la llengua. Seguit de les seves instal·lacions en contínua renovació i millora, espais únics adaptats a les diferents metodologies. Amb una nova adequació d’espais per a les noves pedagogies: aules d'infantil connectades, patis funcionals, aules de batxillerat multifuncionals, hort ecològic escolar, laboratoris i ja projectades les noves aules de primària i el menjador. A més compten amb espais característics i innovadors com ara el racó d’estimulació a la lectura en infantil, biblioteca juvenil, sala de de desenvolupament psicomotor, aula de música, taller de tecnologia, aula TIC, cova d’interioritat, jardí aromàtic, rocòdrom infantil i rocòdrom juvenil, etc.

També compten amb la implicació transversal del claustre de mestres amb l’acollida en les primeres edats: llar d’infants i primer i segon cicle de infantil -una realitat que s'aplica des de fa temps en el col·legi-. Aquest és el motiu pel qual, tenen fins a tres mestres o educadors a l’aula acompanyant als més petits del col·legi. En la mateixa línia, ens trobem amb l’innovador programa TEI -tutoria entre iguals-, consolidat al centre des de fa dos cursos i que relaciona d'una manera molt especial als alumnes. S'utilitza per prevenir casos d’aïllament i per enfortir els llaços i la coneixença dels alumnes de diferents edats. Els alumnes de cursos superiors són els tutors dels alumnes més petits i realitzen activitats conjuntes al llarg del curs. A més recolzen i donen suport en cas que tinguin alguna necessitat.

L'únic centre de la ciutat que ofereix Batxillerat Internacional

El centre també treballa per a projectes, això implica escoltar als nens i fer-los protagonistes del seu propi aprenentatge. Innovamat, metodologia específica per al càlcul i l’abstracció matemàtica, treball cooperatiu, escola verda, centre examinador de Cambridge, centre col·laborador del Goethe, Lliga de debat, Junioreport (periodistes en acció) i l’únic centre de la ciutat de Tarragona que ofereix cursar el Programa de Diploma de Batxillerat Internacional reconegut per les universitats més prestigioses del món. Uns estudis que estan homologats internacionalment i que donen facilitats per a estudiar a l'estranger així com garantir l'accés a les universitats del país per doble via (amb o sense les PAU).

A Lestonnac són una comunitat de més de 60 educadors amb un estil propi, que combina l’experiència i la innovació, i que vetlla pel desenvolupament i cura de totes les dimensions de l’alumne.

Fitxa tècnica

Col·legi Lestonnac Tarragona

Tel. 977 232 519

Email: secretaria@lestonnactarragona.org

"🚗OCASIÓ: Descomptes únics en primeres marques de cotxes a la fira del Km.0 més gran!" "🔝SALUT: Coneix els 6 beneficis que aporta la pràctica de pilates al teu cos"