L’escola Pare Manyanet ofereix un projecte educatiu innovador de base multilingüe

El centre realitzarà una jornada de portes obertes el 24 de febrer perquè descobriu de primera mà els avantatges d'aquesta escola a Reus
L'escola realitzarà una jornada de portes obertes el 24 de febrer | Cedida

 

Una metodologia innovadora, de base multilingüe, amb una gran oferta d'activats extraescolars i sobretot, amb l'objectiu de fer l'escola una família, així és el Pare Manyanet de Reus. Si voleu conèixer de primera mà aquest centre, al 24 de febrer organitza la jornada de portes obertes per a totes aquelles famílies que vulguin conèixer l'escola de ben a prop. Actualment imparteix classes des de P3 fins a quart de l'ESO, amb tres línies per cada classe i amb gairebé 1.000 alumnes escolaritzats. Ara l'escola es prepara, un any més, per presentar les instal·lacions amb la jornada de portes obertes, que es durà a terme el pròxim 24 de febrer des de les onze del matí fins a l'una de la tarda.

Els infants utilitzen les últimes tecnologies per aprendre | Àngel Ullate

 

Projecte educatiu basat en «el cor i la intel·ligència»

L'escola Pare Manyanet es basa en l'educació «del cor i la intel·ligència», explica el pare Agustín Giménez, director de l'escola. El director detalla que tots aquells nens i nenes que vinguin per primera vegada al centre es trobaran amb les últimes tecnologies i amb un projecte educatiu innovador. Però un dels aspectes a destacar és que a l'escola posen molt d'èmfasi al treball cooperatiu, ja que des de P3 es treballa en grups.

Els pares i mares que vulguin conèixer el centre podran veure totes les instal·lacions de les quals disposa el 24 de febrer, ja que el mateix pare Agustín Giménez i altre personal del centre ensenyarà les instal·lacions i respondran tots els dubtes que els hi presenti als interessats. Tanmateix, podran sol·licitar una atenció més personalitzada, mitjançant una entrevista individualitzada. 

A l'escola Pare Manyanet fan servir l'anglès des de P3 | Angel Ullate

 

Pare Manyanet: escola bilingüe

A banda d'utilitzar una metodologia de treball innovadora, l'escola Pare Manyanet també aposta per un ensenyament bilingüe. Per aquest motiu els estudiants toquen l'anglès des del primer dia que entren a l'escola i poden sortir de l'ESO amb el nivell 'First'. L'anglès és utilitzat en les àrees curriculars, com per exemple tota la primària fa les Naturals en anglès i els de 3r i 4t de primària també fan l'educació física en anglès

Per aquest motiu, el personal docent del centre té un nivell avançant d'anglès per impartir les classes, sigui d'infantil o de qualsevol altre grau. A més, l'escola Pare Manyanet ofereix intercanvis amb altres escoles d'Europa. Els alumnes tenen l'oportunitat d'examinar-se a la mateixa escola dels exàmens de Cambridge, fet que facilita que els alumnes obtinguin els nivells certificats de llengua.

L'escola ofereix cursos des de P3 fins a quart de l'ESO | Angel Ullate

 

El Pare Manyanet, una família al servei de les famílies

Des de l'escola cerquen una relació propera amb la família, fent que els infants se sentin com a casa i que el cercle de persones que l'envolta a l'escola formin part de la família. D'aquesta manera els pares i mares poden intervenir activament en les activitats docents dels fills.

A l'escola Pare Manyanet posen en pràctica una línia pedagògica basada en l'estimulació. També treballen el respecte, la creativitat, la innovació, l'excel·lència i l'esforç, que són els puntals que el col·legi Pare Manyanet ofereix als seus alumnes.

L'escola disposa d'un gran pavelló on es realitzen activitats esportives | Cedida

 

Amplia oferta d'activats extraescolars

«Tot el dia fins a les 23.00 hores hi ha activitat a l'escola, el moviment és constant», explica el director del centre, Agustín Giménez. Les activitats extraescolars són un dels principals atractius d'aquesta escola, des del futbol, el bàsquet, la dansa, la gimnàstica rítmica o el judo.

La majoria es desenvolupen a les pistes exteriors i al gran pavelló d'esports que disposa el Pare Manyanet. D'altra banda, també hi ha cabuda per l'anglès, l'alemany o l'opció de fer la catequesi, com activitats extraescolars, amb l'alternativa de celebrar la comunió a la mateixa capella de l'escola.

Les activitats extraescolars són un gran atractiu de l'escola Pare Manyanet | Angel Ullate

 

La música, un dels motors de l'escola

Però una de les coses per les quals aposta molt el Pare Manyanet és la música. Amb la banda musical de l'escola, la coral o les classes de guitarra, el Pare Manyanet també dona l'oportunitat de presentar-se als exàmens oficials de música per obtenir el títol musical. A l'escola del Pare Manyanet més de 700 alumnes realitzen alguna activitat extraescolar al centre, fent que al centre l'activitat infantil sigui constant.

FITXA TÈCNICA

Col·legi Pare Manyanet de Reus

Tel. 977 33 08 32

Email. secretaria@reus.manyanet.org

"AGENDA: Tot el que no et pots perdre aquest cap de setmana a Tarragona!" "AGENDA: Tot el que no et pots perdre aquest cap de setmana a Tarragona!"