Gerard Pérez, professor a Zona Fitness Torredembarra, quart a la Dance Comp Wuppertal

Pérez va aconseguir la quarta posició en la categoria de Open Latin Senior on van competir 45 parelles de ball
Gerard Pérez en la competició Dance Comp Wuppertal, a Alemanya | VStudio

 

L'esportista i professor de Zona Fitness de Torredembarra, Gerard Pérez, ha quedat en quarta posició a la competició internacional de ball Dance Comp Wuppertal, a Alemanya. Pérez, va néixer a Torredembarra i després de molts anys vivint a l’Amèrica Llatina ha tornat al seu poble natal per centrar-se en la docència del ball a Zona Fitness Torredembarra. No obstant això, la seva passió per la competició no va desaparèixer i per aquest motiu es va presentar en aquest concurs internacional de ball a Alemanya.

Gerard Pérez va quedar en quarta posició al Dance Comp Wuppertal, a Alemanya | cedida

 

De Torredembarra a Alemanya als peus del podi

Gerard Pérez feia tres anys que no trepitjava una pista de competició i aquest passat divendre 5 de juliol es va proclamar, juntament amb la seva parella de ball, quart a la competició de Wuperttal, a Alemanya.  En la modalitat d’Open Latin Senior, el professor de ball de Zona Fitness Torredembarra va competir entre 45 parelles de ball més i finalment ell i Eva Krejcirova, la seva parella de ball, van estar entre els set finalistes. Després de passar tres fases, a la final van quedar en quarta posició amb 285 punts. 

Ara Gerard Pérez té la mirada fixada en Praga, a la República Txeca. Encara que sense oblidar la seva tasca de professor a Zona Fitness Torredembarra, Pérez vol participar en el concurs mundial de ball que se celebrarà a l'octubre a Praga i per això ha de quedar entre els sis primers classificats a altres dos concursos més de ball.

Gerard Pérez, al gimnàs Zona Fitness de Torredembarra, on instal·larà la seva escola de ball. | Gerard Recasens

 

A principis d’enguany Gerard Pérez va obrir la seva escola de ball a Torredembarra dins del gimnàs Zona Fitness al centre del municipi. Ara combina la docència en dansa de ritmes tropicals, com la Salsa o la Bachata i els Balls de Saló amb la competició. La seva devoció per impartir classes és tan gran que fins i tot es vol emportar als seus alumnes de Torredembarra als campionats de ball. 

Aquelles persones que estiguin interessades a aprendre ball de la mà del gran Gerard Pérez es poden posar en contacte amb aquest gimnàs, situat al carrer de la Capella número 3, trucant al telèfon 977 64 56 26 o enviant un correu electrònic a l'adreça info@zonafitness.cat.

"‼🚗Els 'Move Days' porten espectaculars descomptes aquest juliol en cotxes nous!" "🎆ACTES I HORARIS: Els millors plans per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona!"