Arrenca la programació forta del Festival Accents 2019

Seran tres concerts entre dissabte i diumenge, 19 i 20 d'octubre, a Reus, Mont-roig del Camp i Cambrils
Maria Rodés serà a Cambrils el 20 d'octubre per oferir un concert en el marc del Festival Accents | Youtube
 

El festival de música Accents ja escalfava motors des de principis d'octubre. Mice va ser l'encarregat d'encetar el cicle de concerts el passat 5 d'octubre i, una setmana més tard, el 12 d'octubre, va ser el torn de Susannes. Aquest cap de setmana, el Festival Accents reprèn la seva activitat i comença la part forta de la seva programació.

 

Entre dissabte, 19 d'octubre, i diumenge, 20 d'octubre, s'oferiran tres concerts a tres poblacions del Baix Camp diferents. Destacar que el concert de Jabier Murguruza, que havia d'actuar a Reus el 2 de novembre, s'ha cancel·lat per motius aliens a l'organització.

 

Martínez, Filferro i Maria Rodés

Per començar, el grup Martínez presentarà el seu nou disc 'Grandes éxitos' als Jardins de la Casa Rull de Reus el dissabte, 19 d'octubre, a les 13.00 hores. 'Grandes éxitos' presenta, a través del rock, un món més amagat, més cru i més sincer i que, fins i tot, a vegades resulta frustrant. Nou cançons que narren sentiments i sensacions sense por i històries que no sempre són boniques. El concert és gratuït. 

 

El mateix dissabte, podrem gaudir d'un segon concert, en aquest cas a les 20.00 hores al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig del Camp. Filferro trio dóna la volta als grans èxits de la música moderna adaptant-los al català, de manera que, els temes que hem escoltat tota la vida sembla que siguin fets aquí. Vinguts del Bages i de l'Anoia ens oferiran clàssics com 'Al·leluia', 'el so del silenci' o 'el final de countdown'. El concert és gratuït. 

 

Filferro trio ofereixen els clàssics de la música versionats al català | Youtube

 

Per tancar el cicle de concerts d'aquest cap de setmana, Maria Rodés passarà per l'Ermita del Camí de Cambrils a les 19.30 del diumenge, 20 d'octubre. Rodés presentarà un repertori especial per a l'ocasió en format duet i basat en composicions dels seus darrers dos treballs: 'Maria Canta Copla' i 'Eclíptica'. L'artista, que ha sigut l'encarregada de posar la veu a l'anunci d'Estrella Damm d'aquest estiu, anirà acompanyada d'Isabelle Laudenbach. El preu de l'entrada és de 10 euros i es poden adquirir de manera anticipada a taquilla fins una hora abans del concert. 

 

Participa en el sorteig d'una entrada doble per veure Sílvia Comes i Joan Isaac

TarragonaDigital sorteja una entrada individual perquè pugueu gaudir de l'actuació de Sílvia Comes i Joan Isaac que homenatgen a Silvio Rodríguez el pròxim 27 d'octubre a les 18,00 hores al Teatre Bartrina de Reus. Des del divendres 18 d'octubre, fins al pròxim dimecres 23 d'octubre, tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà el vespre del dia 18, a les 20.30 hores. Tots aquells interessats en participar, només haureu de seguir els passos que us detallem a continuació:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital.

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari ETIQUETANT a la persona amb qui t'agradaria compartir el concert.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

— Teniu temps per a participar fins al 23 d'octubre. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

 

Programació Festival Accents 2019

A continuació podeu consultar la programació sencera del Festival Accents 2019 que s'allargarà fins al 20 de desembre amb concerts a Reus, Cambrils, Riudoms, Mont-roig del Camp i Alcover

  

Dissabte, 19 d'octubre

13.00 h, als JARDINS DE LA CASA RULL de Reus, Martínez presenten 'Grandes éxitos'. Concert gratuït.

20.00 h, al CENTRE CULTURAL ESGLÉSIA VELLA de Mont-roig del Camp, Filferro trio, els clàssics de la música internacional versionats al català. Concert gratuït.

 

Diumenge, 20 d'octubre

19.30 h, a la CRIPTA DE L'ERMITA DEL CAMÍ de Cambrils, Marina Rodés ofereix un repertori en format duet

 

Dissabte, 26 d'octubre

13.00 h, als JARDINS DE LA CASA RULL de Reus, Namina presenta 'Ens endurem el vent'. Concert gratuït.

21.00 h, al TEATRE CASAL PARROQUIAL SANT PERE de Cambrils, Arrels de Gràcia presenten 'Remena nen', una revisió a ritme de rumba dels clàssics de Guillermina Mota.

 

Diumenge, 27 d'octubre

18.00 h, al TEATRE BARTRINA de Reus, Sílvia Comes i Joan Isaac homenatgen a Silvio Rodríguez

 

Sílvia Comes i Joan Isaach | cedida

 

Dissabte, 2 de novembre

13.00 h, als JARDINS DE LA CASA RULL de Reus, Anna Ferrer presenta 'Tel·lúria'. Concert gratuït.

 

Diumenge, 3 de novembre

19.00 h, al CENTRE CULTURAL ESGLÉSIA VELLA de Mont-roig del Camp, Magalí Sare presenta 'Cançons d'amor i dimonis'. Concert gratuït.

 

Divendres, 8 de novembre

20.30 h, al CENTRE CULTURAL de Cambrils, Menut, el guanyador del Premi Joventut de la 18a edició del Sona 9 combina el folk amb la música tradicional de les Terres de l'Ebre. El concert estarà acompanyat per un tast de vins de la DO Catalunya. 

 

Diumenge, 10 de novembre

19.00 h, al CONVENT DE LES ARTS d'Alcover, Formiga & Cigale i la Cobla Principal de Tarragona.

 

Dissabte, 16 de novembre

21.00 h, al TEATRE FORTUNY de Reus, Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project presenten 'La Tendresse', un homenatge a la chanson francesa. 

 

Anna Roig i Àlex Cassanyes | cedida

 

Dissabte, 23 de novembre

21.00 h, al BRAVIUM TEATRE de Reus, Anari, vinguda des del País Basc, presenta 'Anari'.

 

Diumenge, 24 de novembre

19.30 h, a la CRIPTA DE L'ERMITA DEL CAMÍ de Cambrils, VerdCel presenta 'Bifocal'.

 

Dissabte, 30 de novembre

20.00 h, al TEATRE AUDITORI CASAL RIUDOMENC de Riudoms, El Petit de Cal Eril presenta 'Energia Fosca'.

 

Diumenge, 1 de desembre

19.00 h, al CONVENT DE LES ARTS d'Alcover, Espaldamaceta presenta 'Millor que mai', el seu nou disc íntegrament en català. 

 

Divendres, 20 de desembre

21.00 h, al TEATRE FORTUNY de Reus, Joan Dausà presenta 'Ara som gegants', el seu últim disc publicat amb cançons que han esdevingut nous hits del panorama musical català. 

 

Imatge d'un concert de Joan Dausà | LleidaDiari.cat