DiadeGranja.com reobre les portes amb el casal d'estiu, on els més petits gaudiran de la natura i els animals

Els vostres fills podran divertir-se a l'aire lliure, tot aprenent sobre la natura i els animals a partir del 15 de juny
DiadeGranja.com ofereix tota mena d'activitats a la natura i amb animals | Laia Solanellas

Ens trobem a les portes del que serà un estiu atípic, tant pels nens com pels adults. De manera gradual ens anem endinsant cap a la nova normalitat, després de tants mesos tancats a casa, la necessitat de sortir al carrer amb la calor és imprescindible, sobretot pels més menuts. DiadeGranja.com ha preparat una proposta que de ben segur encantarà a pares i fills. La granja de la diversió i l'aprenentatge reobre les portes el dia 15 de juny, i ho fa per a posar en marxa, de manera exclusiva, el seu Casal d'Estiu.

És el moment ideal perquè els petits de la casa puguin sortir i reprendre la tasca educativa dins d'un entorn diferent i natural. I, que millor que fer-ho a l'aire lliure, descobrint la natura i els animals de la manera més divertida possible. Podran gaudir de diverses activitats programades i, a més, d'unes instal·lacions perfectament adequades a les mesures de seguretat i higiene que requereix la situació actual. La solució per aquest estiu és gaudir dels espais oberts i naturals. Els nens i nenes podran assistir al casal d'estiu des d’una setmana o bé quinze dies i s'anirà fent de manera consecutiva de juny a setembre. Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades.

Els animals són els protagonistes de la granja | Laia Solanellas

Contacte amb la naturalesa a l'aire lliure i interaccionar amb altres infants

De manera educativa els vostres fills gaudiran de l'estiu amb activitats diverses i adaptades a les diferents edats dels infants. Com tallers i manualitats amb materials reciclats i sostenibles. Tasques pròpies d'un granger, com tenir cura de l'hort i dels animals, protagonistes i habitants de la granja; trobareu cavalls, ovelles, conills, gallines, alpaques, cangurs, entre altres animalons molt divertits i amables. També es faran manualitats, gimcanes, jocs, arts escèniques i molt més.

Uns dies en els quals els nens i nenes d'entre 3 i 12 anys podran desconnectar dels mesos de confinament, així com de les pantalles i les tecnologies, per poder gaudir de la naturalesa i dels animals. Aquesta iniciativa també ajudarà a fer que es relacionin i interaccionin, amb les distàncies de seguretat adequades, però que puguin tenir contacte amb altres infants després d'aquesta situació tan delicada que estem vivint.

Diadegranja.com obre les portes el dia 15 de juny per a dur a terme el casal d'estiu | Cedida

Activitats adaptades a les diferents edats i mesures de seguretat

Els horaris són adaptables segons la necessitat i situació que més convingui a cada família. De manera que, s'hi poden trobar diferents franges, si apunteu el vostre fill de les 9.00 a les 13.00 hores, la setmana surt a 70 euros i dues setmanes a 130 euros; en canvi, amb l'horari de les 09.00 a les 15.00 hores amb dinar inclòs són 110 euros una setmana i 210 euros dues setmanes; finalment, amb l'horari de les 09.00 a les 17.00 hores, la setmana surt a 130 euros, mentre que dues setmanes surten a 250 euros. Per adaptar-se a les mesures i protocols de seguretat, es crearan tres grups en funció dels horaris.

A banda d'aquests horaris, hi ha l'opció d'utilitzar l'hora d'acollida, que és de les 07.45 a les 09.00 hores i té un preu de tres euros per dia. A més, si teniu més d'un fill, hi ha un 10% de descompte per germà.

  

Inscripcions obertes pel Casal d'Estiu!

Per inscriure als vostres fills i filles heu de posar-vos en contacte amb DiadeGranja.com mitjançant el telèfon 977 751 629, enviant un missatge de WhatsApp al número 653 751 510 o un correu electrònic a hola@diadegranja.com. Podeu trobar tota la informació necessària a la pàgina web de DiadeGranja.com o a la seva pàgina de Facebook.

"El Claret de Valls segueix teixint un futur ple de valors, ecològic i multilingüe" "Fes un tomb per les 5 millors platges de Tarragona"