La campanya de sensibilització amb la restauració es promocionarà a les xarxes socials i als mitjans digitals principalment.

'Cuinem per tu', l'acció per visibilitzar el sector de la restauració a Reus

La campanya reuneix un gran nombre d'establiments a la ciutat amb l'objectiu de donar suport a l'activitat hostalera

Arran de les mesures restrictives aplicades sobre la restauració i l'hostaleria, l'Ajuntament de Reus ha iniciat l'acció 'Cuinem per tu'. Aquesta acció de promoció té com a objectiu principal donar suport a la restauració i l'hostaleria de la ciutat, donant visibilitat a un sector que reuneix un gran nombre d'establiments a la ciutat.

Malgrat la situació causada per la Covid-19, la campanya vol posar de manifest que els establiments no abaixen la guàrdia i estan preparats per quan puguin reprendre la seva activitat.

Hi ha un important nombre d'establiments de la ciutat que ja està realitzant el servei de menjar per emportar. Des de l'Agència Reus Promoció es vol fer difusió d'aquesta iniciativa i recolzar aquesta acció que permet als ciutadans seguir gaudint a domicili de les propostes gastronòmiques dels restauradors locals.

Imatge gràfica de 'Cuinem per tu'
La campanya de sensibilització amb la restauració es promocionarà a les xarxes socials i als mitjans digitals principalment. | Aj. Reus

Col·labora amb aquesta iniciativa, fes la teva comanda de menjar per emportar als restaurants de Reus i gaudiràs de les millors propostes gastronòmiques de la ciutat.

Ja es pot consultar un llistat amb els restaurants de la ciutat que estan realitzant el servei de menjar per emportar. Només has d'accedir al web de l'Agència Reus Promoció.

Per aquells establiments de restauració que hi vulguin aparèixer, només caldrà que ho comuniquin a Reus Promoció perquè puguin ser inclosos a la llista, que s'actualitzarà periòdicament.

A més a més, els restaurants que ho desitgin encara es poden adherir a la campanya dels Bons Reus donant-se d'alta al web — bons.reus.cat —. Durant el període de restriccions, els bons es poden utilitzar en els establiments que ofereixen menjar per emportar.


Comentaris
Fulanita
A mi lo que mas me preocupa de Reus es el tinte capilar que usa Dani Rubio y tambien me gustaria saber si se ha dejado barba para parecer mas veril o porque al engordar se le estaba poniendo cara de cobaya y con la barba desimula. Si alguien puede contestar seguro que alguien sabe algo y yo me quedo tranquila.