Descobreix quines són les claus per començar l’any en bona forma

L’any nou sempre ve carregat de bons propòsits, un dels principals és cuidar la salut i l’activitat física. El gimnàs Zona Fitness et descobreix quines són les claus per aconseguir un estil de vida saludable.
Zona Fitness t'ofereix un gran ventall d'activitats dirigides | Zona Fitness

 

Per a la majoria de persones l'any nou és un punt d'inflexió per aprofitar i millorar certs aspectes de la nostra vida. Omplim una llista de propòsits amb la voluntat de començar-los i poder-los mantenir al llarg de l'any, creant així uns nous hàbits.

  

Cuidar de la salut i del teu cos, practicant activitat física i menjant de manera saludable, és una de les tradicionals intencions. Zona Fitness, el centre torrenc de fitness i salut -especialitzat en activitats esportives, saludables i innovadores-, ens explica que: el més important per aconseguir uns objectius satisfactoris, és entendre que fer esport i anar al gimnàs, així com mantenir una dieta saludable, ha de ser un estil de vida constant, no una meta.

 

Sala de cardio de Zona Fitness Torredembarra | zonafitness.cat

 

L'esport no només ens ajuda a remodelar el nostre físic, sinó que ens ajuda a gaudir d'una bona salut tant física com mental, entre altres beneficis. El gimnàs Zona Fitness de Torredembarra, situat al carrer de la Capella número 3, al centre de la localitat, compta amb els millors serveis, instal·lacions i un gran equip tècnic que assessora els seus clients. També ofereix una gran varietat de serveis, perquè trobeu l'activitat que més d'adeqüi als vostres gustos i necessitats. Ja que, aquesta és una de les claus per aconseguir un estil de vida saludable i constant: fer sempre allò que t'agrada i et motiva, perquè no es transformi amb una obligació.

 

El gimnàs Zona Fitness et descobreix quines són les claus per aconseguir un estil de vida saludable. | Zona Fitness

 

Cada persona té unes necessitats diferents. Així que, trobar un gimnàs polivalent que et proporcioni diferents serveis en un mateix centre, és sovint la solució. A Zona Fitness, trobareu:

 

  • Activitats dirigides, amb una àmplia oferta de classes i horaris.
  • Una sala de cardio, on poder modelar el cos, així com ajudar a la pèrdua de pes a través de nous conceptes -oferts únicament i en exclusiva a la província de Tarragona-.
  • Una sala de musculació, amb diverses màquines convergents i pesos lliures, les quals possibiliten un entrenament tant de manteniment com d'una preparació en l'àmbit de competició.
  • Serveis més individuals i específics com el d'entrenador personal, que us ajudarà a preparar-vos físicament per aconseguir de manera constant els teus objectius.
  • També trobareu els serveis d'estètica, tant per home com per dona
  • Massatges, amb una àmplia varietat d'opcions com l'osteopatia, el quiromassatge, el drenatge limfàtic o el massatge relaxant.
  • Servei de dietètica i nutrició, per ajudar-te amb la pèrdua de pes o adquirir hàbits alimentaris d'allò més saludables i equilibrats.

 

El gimnàs torrenc es troba situat al carrer de la Capella número 3, al centre de la localitat. | Zona Fitness

 

En definitiva, un centre que posa a l'abast dels clients un gran ventall de possibilitats que es complementen, permetent així que els bons propòsits perdurin al llarg de l'any, creant un estil de vida en forma i saludable.

 

El gimnàs obre de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores i els dissabtes de 9.30 a 14.00 hores. Podeu posar-vos-hi en contacte a través del telèfon 977 64 56 26, correu electrònic a info@zonafitness.cat o bé visitant les instal·lacions.