Autokolecció celebra la Setmana del SUV oferint grans condicions en la compra de vehicles

Del 17 al 22 de juny podreu gaudir de preus espectaculars a tota la gamma SUV d'Autokolecció
Autokolecció celebra la Setmana del SUV del 17 al 22 de juny  | autokolecciotarragona

Amb Autokolecció, renovar el vostre cotxe no és un problema. Del 17 al 22 de juny celebra la Setmana del SUV, a on trobareu una gran varietat de vehicles a preus espectacularment baixos. Durant tota una setmana podreu apropar-vos a les instal·lacions d'Autokolecció de l'Autovia de Salou, nº6,  per a informar-vos i gaudir dels avantatges que s'oferiran.

L'oferta compta amb Crossover, SUV i 4x4 de totes les marques i amb preus des de 9.990 euros. Entre les seves espectaculars condicions de compra, s'ofereixen cinc anys de garantia gratuïts i unes condicions de finançament immillorables. Així doncs, tots aquells que esteu esperant per renovar el vostre vehicle o, simplement, sigueu uns apassionats dels SUV, la penúltima setmana de juny és la vostra!

Així doncs, trobareu cotxes KM0 de les marques del grup, és a dir, Ford, Volvo, Audi, Jaguar, Land Rover, Nissan, Volkswagen i Hyundai. Però també trobareu vehicles seminous de la resta de marques del mercat, com Citroën, Renault, Peugeot, Seat i moltes més. La Setmana del SUV d'Autokolecció és qualitat i garantia assegurada al millor preu.

A la Setmana del SUV d'Autokolecció trobareu l'opció que esteu buscant | Cedida

 

Més d'una desena d'instal·lacions arreu de la província de Tarragona

Autokolecció compta amb onze instal·lacions, les quals sumen més de 6.000 metres quadrats de superfície. En aquests s'ofereix un ampli ventall de vehicles de KM0, de gerència o d'ocasió perquè tothom pugui trobar l'opció que més s'adequa a les seves necessitats. A més, cal destacar el compromís de totes les empreses que conformen Autokolecció, les quals són Tarraco Center, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center, Augusta Car, Full Traction i Diselauto Tarraco. 

Professionals qualificats del sector us assessoraran en les vostres decisions, guiant-vos cap a l'opció que més s'apropi a les vostres necessitats. A més, la relació de qualitat i preu és un dels principals al·licients, ja que trobareu primeres marques a preus increïblement baixos. Turismes, esportius, familiars i molts altres models! Un ampli ventall d'opcions que no deixaran a ningú indiferent.

"🎆El lloc on trobar els millors coets i a més bon preu a Reus!" "INSCRIPCIONS OBERTES: El Casal d'Estiu per estar envoltats d'animals i natura!"