Autokolecci贸 celebra la Setmana del SUV oferint grans condicions en la compra de vehicles

Del 17 al 22 de juny podreu gaudir de preus espectaculars a tota la gamma SUV d'Autokolecci贸
Autokolecci贸 celebra la Setmana del SUV del 17 al 22 de juny  | autokolecciotarragona

Amb Autokolecci贸, renovar el vostre cotxe no 茅s un problema. Del 17 al 22 de juny celebra la Setmana del SUV, a on trobareu una gran varietat de vehicles a preus espectacularment baixos. Durant tota una setmana podreu apropar-vos a les instal路lacions d'Autokolecci贸 de l'Autovia de Salou, n潞6,  per a informar-vos i gaudir dels avantatges que s'oferiran.

 

L'oferta compta amb Crossover, SUV i 4x4 de totes les marques i amb preus des de 9.990 euros. Entre les seves espectaculars condicions de compra, s'ofereixen cinc anys de garantia gratu茂ts i unes condicions de finan莽ament immillorables. Aix铆 doncs, tots aquells que esteu esperant per renovar el vostre vehicle o, simplement, sigueu uns apassionats dels SUV, la pen煤ltima setmana de juny 茅s la vostra!

 

Aix铆 doncs, trobareu cotxes KM0 de les marques del grup, 茅s a dir, Ford, Volvo, Audi, Jaguar, Land Rover, Nissan, Volkswagen i Hyundai. Per貌 tamb茅 trobareu vehicles seminous de la resta de marques del mercat, com Citro毛n, Renault, Peugeot, Seat i moltes m茅s. La Setmana del SUV d'Autokolecci贸 茅s qualitat i garantia assegurada al millor preu.

A la Setmana del SUV d'Autokolecci贸 trobareu l'opci贸 que esteu buscant | Cedida

 

M茅s d'una desena d'instal路lacions arreu de la prov铆ncia de Tarragona

Autokolecci贸 compta amb onze instal路lacions, les quals sumen m茅s de 6.000 metres quadrats de superf铆cie. En aquests s'ofereix un ampli ventall de vehicles de KM0, de ger猫ncia o d'ocasi贸 perqu猫 tothom pugui trobar l'opci贸 que m茅s s'adequa a les seves necessitats. A m茅s, cal destacar el comprom铆s de totes les empreses que conformen Autokolecci贸, les quals s贸n Tarraco Center, Tarraco M貌bil Audi, Tarraco M貌bil Volkswagen, Nikko Center, Augusta Car, Full Traction i Diselauto Tarraco. 

 

Professionals qualificats del sector us assessoraran en les vostres decisions, guiant-vos cap a l'opci贸 que m茅s s'apropi a les vostres necessitats. A m茅s, la relaci贸 de qualitat i preu 茅s un dels principals al路licients, ja que trobareu primeres marques a preus incre茂blement baixos. Turismes, esportius, familiars i molts altres models! Un ampli ventall d'opcions que no deixaran a ning煤 indiferent.