GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Casa Navàs de Reus comença l'any amb un gran sorteig

La joia modernista de la plaça del Mercadal regala una entrada doble i un llibre de gran format, per celebrar l'arribada del 2019
Imatges exclusives de l'interior de la Casa Navàs de Reus | Laia Solanellas

 

 

A TarragonaDigital acabem l’any 2018 amb un sorteig que us encantarà! La Casa Navàs, una joia modernista única situada al cor de la ciutat de Reus, obre les portes aquest Nadal i posa a disposició dels nostres lectors un ‘pack’ excepcional, conformat per una entrada doble per visitar aquest edifici projectat pel cèlebre Lluís Domènech i Montaner; i un llibre de gran format sobre la Casa Navàs, una veritable perla del patrimoni arquitectònic reusenc i català.

 

Com podeu participar en aquest sorteig? És molt fàcil, només cal que entreu al perfil d’Instagram de TarragonaDigital i seguiu les instruccions. Molta sort i bon any nou!

 

#RegalaCasaNavàs, la campanya modernista d'aquestes festes

Aquest 2018, la Casa Navàs de Reus ha complert 110 anys des de la seva inauguració. Encarregada pel reusenc Joaquim Navàs Padró, l’edifici de la plaça del Mercadal va construir-se entre el 1901 i el 1908 i, per la seva singularitat, és considerada un dels millors exemplars del moviment modernista en l'àmbit europeu.

 

Imatges exclusives de l'interior de la Casa Navàs de Reus | Laia Solanellas

 

Ara, més d’un segle després, la Casa Navàs ha llençat la campanya #RegalaCasaNavàs, amb què els Reus Promoció, l’ens turístic de l’Ajuntament de Reus, vol celebrar l’arribada del nou any 2019. Entrades per al recinte i els llibres ‘La Casa Navàs de Lluís Domènech i Montaner’, i ‘Vivint la Casa Navàs, 1982-1998’, seran els grans premis d’uns sortejos que ja arriben. Els guanyadors, els tindrem la pròxima setmana.