Los Morancos celebren els seus 40 anys sobre els escenaris aquest juliol a Tarragona

Els germans arriben al Palau Firal i de Congressos per omplir l'escenari del seu humor
Los Morancos actuaran a Tarragona el proper mes de juliol per celebrar els seus 40 anys sobre els escenaris | Cedida

Els germans Cesar i Jorge Cadaval arriben al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el pròxim 6 de juliol. El motiu és la celebració dels seus 40 anys sobre els escenaris, compartint una gran d'infinitat de moments amb un públic d'allò més entregat. I és que el cert és que són una de les parelles humorístiques més reconegudes a tot l'Estat, ja que han omplert sales i teatres per allà per on passaven. 

 

A les 21.30 hores del vespre del primer dissabte de juliol arriba el show 'X40+', un espectacle que barreja la realitat de les seves trajectòries personals i professionals, juntament amb el toc fictici y humorístic de totes les seves produccions escenogràfiques. Així doncs, recreen una festa sorpresa preparada pels seus amics més propers, per tal de recordar els moments més emblemàtics de les seves vides sobre els escenaris.

 

Però aquesta situació es converteix en una odissea quan diem que les persones que organitzen aquest esdeveniment són Omaita i Antonia. Paral·lelament a aquesta situació, Los Morancos, que no saben res d'aquesta sorpresa, estan depressius per la trajectòria comú que han tingut. I no contents amb això, Jorge es troba desaparegut des de fa alguns mesos, fet que dificultarà tant la reconstrucció de la parella de germans, com la celebració de la festa sorpresa. Què pot passar en aquesta situació?

A l'espectacle també hi prendran part els clàssics personatges | TarragonaDigital.com

 

No us quedeu sense veure l'espectacle

Si voleu gaudir del show 'X40+' de Los Morancos, no us quedeu sense la vostra entrada! Ja les podeu aconseguir punxant sobre aquest enllaç. Gaudiu d'un espectacle carregat d'humor, que de ben segur que us farà oblidar de tot durant una estona en la qual, les rialles i els records de molts de vosaltres seran els protagonistes. El pròxim 6 de juliol, acompanyeu a Los Morancos al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

 

Sortegem 4 entrades dobles per veure a Los Morancos a Tarragona

TarragonaDigital sorteja quatre entrades dobles perquè pugueu gaudir d'un concert històric. Així doncs, des d'avui, dia 26 de juny, fins al pròxim dia 2 de juliol tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà aquest vespre, a les 20.30 hores. Tots aquells interessats en participar, només heu de seguir els passos que us detallem a continuació:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital).

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari etiquetant la persona amb qui aniríeu a riure amb el show de Los Morancos.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

— Teniu temps per a participar fins al 2 de juliol. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!