És Nadal a la llibreria Galatea de Reus

Aquest Nadal la Galatea de Reus sorteja un aparador replet de llibres

Per cada 20 euros de compra es podrà participar amb el valor d'un cupó, el sorteig es farà públic el dia 7 de gener de 2020 a la llibreria reusenca

La llibreria emblemàtica de la ciutat de Reus ja ho té tot a punt per viure un Nadal ple de màgia i il·lusió  envoltats de llibres.

Regalar un llibre sempre és una bona idea, per aquest motiu que la Galatea, aquest any ha decidit posar-vos les coses fàcils, i sorteja un dels seus aparadors,replets de llibres. Una oportunitat única per aconseguir aquella lectura que estaves desitjant o bé per regalar i compartir l'aventura de llegir.

  

Per cada 20 euros de compra a la seva llibreria,  que està ubicada al carrer Jesús, 5-7 de Reus, rebreu un cupó per participar en el sorteig de tots els llibres que es troben en l'aparador de Nadal de l'establiment. El dia 7 de gener a les 18.00 hores, es farà públic el guanyador/a.

Es podrà participar fins al 7 de gener de 2020
Es podrà participar fins al 7 de gener de 2020 | Laia Villalbí

 

Un aparador de somni

És la primera vegada que la llibreria fa un sorteig d'aquest volum, com és sortejar tot un aparador. Una oportunitat que no es pot deixar escapar, si sou amants de la lectura, inclús una oportunitat per compartir llibres amb amics o familiars. Dins l'aparador hi trobareu llibres de ficció, infantils, d'il·lustració i novel·les.

  

L'objectiu d'aquest sorteig és oferir un obsequi als seus clients i fomentar la seva vocació, la distribució de la cultura i l'apropament de la societat a la lectura.

La Galatea de Reus sorteja tot el contingut del seu aparador
La Galatea de Reus sorteja tot el contingut del seu aparador | Laia Villalbí

  

Més de 30 anys d'història i llibres a la Galatea Reus

La Galatea és una de les llibreries de referència a la ciutat de Reus, fundada l'any 1987, va ser una de les deu primeres llibreries independents de Catalunya.  L'any 2015 es va realitzar una reforma no només en el local sinó com a nou model de llibreria, més obert i proper al client. On a banda de vendre llibres, també  esdevé la seu de presentacions, esdeveniments i activitats per a tots els públics.  Aquestes, estan inculades amb els llibre i conviden a tota la ciutadania reusenca a passar una bona estona de la mà de la lectura. Sigui per adults o per infants, els actes de presentació són un dels principals atractius de la llibreria. També es poden  comprar els llibres a través de la seva pàgina web.

També et pot interessar...