La Fira Centre Comercial celebra Sant Pere amb tres grans premis

Per participar en el sorteig només us haureu de descarregar l'App de la Fira
L'App de La Fira us permetrà participar en el sorteig dels tres grans premis   | cedida

 

Arriba una de les dates més esperades pels reusencs i les reusenques, la Festa Major de Sant Pere! Infants, joves i adults es vesteixen de celebració per a gaudir d'uns dies carregats d'emocions fortes en bona companyia. Per aquest motiu, La Fira Centre Comercial, també se suma a la festa i posa en marxa un increïble sorteig en el qual podreu guanyar tres grans premis. Tots els interessats en participar, ho podreu fer del 21 al 30 de juny. Els premis són:

 

— Una partida a l'Ozone Bowling de La Fira.

— Un sopar per a dues persones al restaurant NICKY'S.

— Una de les sis entrades dobles per als Cines Axionde La Fira.

 

Descobriu com participar en el sorteig

Tots aquells que estigueu interessats en participar, només necessitareu descarregar-vos l'App de La Fira. Allà se us demanarà registrar les vostres dades personals per aconseguir «La Fira Club Card» i entrar en el programa de fidelització que presenta. Tot seguit, haureu de fer una captura de pantalla i enviar-la per missatge privat a qualsevol dels comptes de Facebook, Twitter o Instagram de La Fira. 

 

Una vegada hàgiu seguit aquests senzills passos, només faltarà esperar que s'anunciïn els guanyadors. Aquest pas es farà el dia 1 de juliol a les 12.00 hores del migdia a través dels comptes de Facebook i Instagram del centre comercial. Així doncs, si sou algun dels vuit afortunats, podreu gaudir d'un Sant Pere carregat de diversió, de festa i, per descomptat, de molta sort. 

 

Una App amb la finalitat de millorar l'experiència dels clients

La Fira Centre Comercial ha llençat una nova App amb múltiples funcions que tenen un únic objectiu: millorar l'experiència al centre comercial de tots els visitants. Per això, entre les diverses funcions que presenta, trobem la de disposar d'informació actualitzada sobre el centre, guardar la ubicació del vostre vehicle al pàrquing, consultar horaris, serveis i agenda d'activitats, i gaudir de descomptes i promocions exclusives, entre d'altres. 

 

Així doncs, tant si utilitzeu App Store com Google Play, ja podeu buscar l'App de La Fira i començar a gaudir dels múltiples avantatges que us ofereix!