Valls torna a donar la benvinguda a la SuperFira Km.0 d’Agost

Tarraco Center i Augusta Car exposaran més de 200 vehicles Km.0 i nous a preus de liquidació
L'exposició es durà a terme al Polígon Industrial de Valls | Cedida

Per tots aquells que esteu pensant adquirir un nou vehicle o fins i tot renovar l'actual, reserveu la primera setmana d'agost!

Per segon any consecutiu, i després de l'èxit de l'anterior edició, els concessionaris Ford i Hyundai de Valls, vesteixen les seves instal·lacions de festa major per a oferir tota mena de descomptes en els seus vehicles.

Del 3 al 8 d'agost, Tarraco Center i Augusta Car, prepararan una exposició de més de 200 vehicles Km.0 i nous a preus de liquidació i amb descomptes de fins al 40%.

I si el que t'interessa és veure i comparar amb altres tipus de models, com a novetat d'enguany, es podran trobar cotxes Km.0 d'altres marques, ampliant així l'oferta de vehicles a la teva disposició. 

Més de 200 vehicles Km.0 i nous a preus de liquidació | Cedida

Apropa't a les instal·lacions situades al Polígon Industrial de Valls i gaudeix dels grans descomptes que tenen preparats per la compra del teu nou vehicle.

Tenint en compte la situació d'emergència sanitària que estem vivint, Tarraco Center i Augusta Car respectarà totes les mesures de seguretat i higiene. Siguin de Hyundai o de Ford, els vehicles estaran col·locats a l'exterior i les ofertes de compra es faran a l'interior de les exposicions, d'aquesta manera podràs gaudir d'una jornada tranquil·la i segura.

Un formulari en línia per demanar cita

Més de dos centenars de cotxes t’estan esperant a la SuperFira Km.0 d’Agost. Demana cita amb el formulari digital que trobaràs al web oficial de la SuperFira i apropa’t a veure el teu nou cotxe.

Com a novetat es podran trobar cotxes Km.0 d'altres marques | Cedida

"Llista: Us descobrim 5 racons de costa per visitar a TGN!" "El nou model d'un conegut cotxe arriba a Tarragona!"