Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

EN DIRECTE

Segueix el recompte de resultats de les eleccions municipals al Camp de Tarragona

La revolució arriba al Tennis Salou H2O

El centre esportiu de Salou aprofita el canvi de direcció per fer un gir radical a l’estratègia del club amb nous horaris, activitats i modalitats de quotes. Sortegem un mes gratuït en les seves noves instal·lacions!
La revolució H2O arriba al Tennis Salou | Cedida

 

El Tennis Salou  H2O es renova per dins i per fora i ho fa amb un nou director al capdavant, Ferran Herrera, director també de la instal·lació que la cadena té a Canet de Mar. Aquesta nova etapa s’inicia sota el lema «Revolució H2O». L’objectiu d’aquesta nova etapa és potenciar el club, donar-lo a conèixer al seu públic objectiu i fomentar relacions properes i profitoses tant amb abonats i abonades com amb proveïdors, patrocinadors i autoritats locals.

 

Instal·lacions innovadores del Tennis H2O Salou | Cedida

 

Unes instal·lacions d'última generació

Actualment, el club compta amb unes instal·lacions d’última generació, com la piscina climatitzada de 25 metres i d’una sala Fitness amb les màquines més innovadores i funcionals del mercat. Per altra banda, també compta amb 10 pistes de tennis i 10 de pàdel, dues sales d’activitats dirigides, Cycling, solàrium, zona de relax i també una piscina exterior i una zona de restauració.

Instal·lacions completament novedoses i innovadores | Cedida

 

Aquestes magnífiques instal·lacions i el seu fantàstic equip seran les principals aliades per engegar aquesta nova etapa.  «La revolució H2O passa per tots els públics i edats, volem que tothom se senti a gust al club, com a casa seva», remarca Herrera. El canvi de direcció ha modificat tota la gestió del club pensant en oferir un servei de qualitat i proper al client.

Spa interior del Tennis H2O Salou | Cedida

 

Una atenció altament personalitzada

En primer lloc, s’incorporen nous tècnics a la Sala de Fitness del club en horari de matins i també en horari de tardes per tal d’incrementar i millorar l’atenció al client en hores de màxima afluència al club. Per altra banda, també augmenta el nombre de classes dirigides i les hores d’obertura de la piscina interior, ara també al migdia.

 

També s’inclouen diverses novetats respecte a les classes que s’impartiran al club. A partir de març, hi haurà noves classes d’aiguagim, circuit d’estacions i també s’innovarà el disseny dels horaris de les classes; molt més intuïtiu i amb periodicitat trimestral. En el nou projecte, es té en compte a aquells que s’inicien en l’esport i s’engegarà un nou grup de corredors d’iniciació els dissabtes a les 9.00 hores del matí.

Instal·lacions interiors del Tennis H2O Salou | Cedida

 

La revolució H20 donarà el tret de sortida a principis de març on es preveu que tots els canvis, incorporacions i modificacions estiguin llestos per als abonats. Però la revolució no acaba aquí, seguint la mateixa dinàmica d’adaptar-se a tots els públics, el Tennis H2O Salou engega noves tarifes en horari de matins (De dilluns a divendres de 7.00 a 15.00 hores, caps de setmana i festius horari sencer) per 42 euros, i també de caps de setmana i festius (Divendres a partir de les 17.00 hores, dissabte, diumenge i festius) per 29,90 euros.

Pistes de tenis del Tennis H2O Salou | Cedida
 

Sortegem un mes gratuït al Tennis H2O Salou

Com que volem que tothom formi part de la revolució, a TarragonaDigital juntament amb Tennis H2O Salou sortegem un mes gratuït al Tennis H2O Salou. El sorteig es farà al nostre perfil d'Instagram @TarragonaDigital. El dimarts 5 de març es donarà a conèixer el nom del guanyador. Per participar en el sorteig que farem al nostre Instagram només heu de seguir aquests senzills passos: 

— Feu-vos seguidors del nostre Instagram @TarragonaDigital i de l'Instagram de @clubtennissalou

— Buscar el post del sorteig, fer un «M'agrada» i deixar un comentari etiquetant 3 persones.

— Per tenir més opcions, feu captura del post o de l'Stories del sorteig i pengeu-ho al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al dimarts 5 de març. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes, perquè si sou el guanyador/a us contactarem per aquesta via. Molta sort!

 

Dades Tennis H20 Salou

El club està situat entre Port Aventura i el Camp de Golf Lumine, al Carrer de l’Avenç, 37 de Salou (Urb Xalets de Salou)

Telf. 977 37 00 12 

Comentaris