Imatge de la campanya Tomb de Reus Nadal 2020

Els establiments d’El Tomb de Reus omplen les llars i els carrers de somriures

El Tomb de Reus anima als reusencs a fer les compres de Nadal als comerços de proximitat

El Tomb de Reus, és el centre de la ciutat de Reus. És un espai urbà on s’hi troben petits comerços especialitzats, grans firmes, cadenes i franquícies, barrejades amb terrasses, bars, cafeteries i restaurants i una gran oferta de perruqueria, estètica i altres serveis.

Els establiments estan en un entorn cohesionat, on el vuitanta per cent dels carrers són de vianants, i hi ha una important oferta cultural: els teatres Fortuny, Bartrina i Bravium, el museu municipal, el centre d'interpretació dedicat a Gaudí i la ruta del Modernisme.

Enguany, no hi ha dubte que viurem un Nadal molt diferent dels habituals. Per això mateix, els  establiments  d'El Tomb de Reus tenen l'objectiu d'omplir les llars de somriures i il·lusió, perquè no hi falti mai la màgia del Nadal.

Per aquest motiu, els establiments amplien els seus horaris al migdia i a primera hora de la tarda i obren més dies perquè tothom pugui realitzar les seves compres amb total tranquil·litat i, sobretot, amb la màxima seguretat  que requereix la situació actual.

L'organització fa una crida a la  responsabilitat i al seny, però també a l'alegria i la felicitat que desperten aquestes festes a cada llar.⁣ És per això, que  El Tomb de Reus anima als ciutadans a avançar les compres de Nadal per evitar aglomeracions al carrer i cues als establiments.⁣

Al Tomb de Reus, aquest Nadal un somriure és màgia. Contacta amb els teus comerços locals preferits i pregunta pel seu horari.