Toyota Autoforum dona la benvinguda al nou Yaris Electric Hybrid

Toyota España ha planificat una gira d'estiu amb parada a Tarragona: el Yaris RoadShow
El nou Yaris és una revolució del model | Toyota Autoforum

Des que es va desvelar a Amsterdam a finals del 2019, el nou Yaris Electric Hybrid va captar l’atenció i admiració dels mitjans i de clients d’arreu del món. La presentació internacional del compacte urbà per excel·lència, va deixar palès que Toyota havia fabricat un vehicle que pretén ser el més ambiciós del seu segment. De fet, comparat amb el seu antecessor el nou Yaris canvia en tot,  excepte en el nom.  

Toyota España ha planificat una gira d'estiu amb el Yaris RoadShow | Toyota Autoforum

Res és el que era en aquest nou Yaris: disseny, plataforma, motor, bateria, rendiment, eficiència, equipament... I a diferència del que pot passar en altres casos, el nou Yaris no és una evolució, és una completa revolució del model en si mateix. 

Amb aquestes expectatives, l’arribada als concessionaris havia estat planificada pel primer semestre del 2020. Però llavors va arribar la Covid-19 i el projecte de llançament es va haver d’aparcar fins a nova data.  

Per això, un cop s’han tornat a engegar els motors als concessionaris oficials i donat l’interès que ha despertat al mercat durant tots aquests mesos, Toyota España ha volgut presentar-lo en societat com es mereix. I amb l’objectiu d’apropar-lo als clients i fans incondicionals, ha planificat una gira d’estiu que farà parada a Tarragona la pròxima setmana: el Yaris RoadShow
 

La unitat que es podrà veure serà el Toyota Yrais Style Premiere Edition | Toyota Autoforum

Concretament, el nou Yaris Electric Hybrid s’exposarà del 4 al 8 d’agost (de 10 a 19 hores fins divendres i el dissabte de 10 a 13h) a Toyota Autoforum Tarragona, concessionari oficial i seu central de la província, ubicat al carrer Caràbia núm 5-7.

La unitat que podreu veure serà el Toyota Yaris Style Premiere Edition, una edició exclusiva de llançament que incorpora, a més de tot el que porta la versió Style Plus, un color exclusiu de carrosseria bicolor Vermell Coral amb sostre negre, llums LED a l'habitacle i tapisseria exclusiva de tela i cuir amb costures en vermell.

És una oportunitat única, ja que les primeres unitats del Yaris per a la venda podrien arribar a partir de la tardor; i aquesta és una bona ocasió per poder-lo veure in situ abans que ningú.

Des de Toyota Autoforum animen a tots els interessats a demanar cita prèvia a través del correu clientes@autoforumtgn.com, per evitar esperes i disposar d’un assessor especialitzat que us presentarà el nou Yaris amb una atenció personalitzada, garantint totes les mesures de seguretat i protecció. 


 

Els 100 primers clients es beneficiaran d'un descompte únic | Toyota Autoforum

Els 100 primers clients que adquireixin l'edició exclusiva de llançament Style Premiere Edition (la que s’exposarà a Tarragona) podran beneficiar-se d'un descompte únic, de manera que s'emportaran el seu nou Yaris Electric Hybrid amb un nivell d’equipament i serveis que el fan irresistible. 

Si no podeu esperar a veure’l en directe i voleu fer una visita virtual prèvia per saber quines novetats del Toyota Yaris Electric Hybrid, aquest vídeo us les desvetlla en primícia.

El nou Yaris Electric Hybrid tindrà un lloc destacat dins del concessionari durant els dies en què estarà exposat, amb diversos materials identificats, aplicació de realitat augmentada i una pantalla gran en la qual es projectaran imatges del qual serà el gran referent del segment B en el mercat espanyol. 

El Yaris Roadshow va començar a mitjans de juliol i s’allargarà fins al setembre . I amb la de Tarragona, un total d’11 unitats del nou Yaris Electric Hybrid, la gran majoria de l'edició especial de llançament, aniran girant per tota la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota España, de manera que serà possible cobrir gran part del territori espanyol simultàniament. 
 

Més dinàmic, més híbrid, més Toyota

És dinàmic, eficient i arriba amb un disseny trencador. Compacte, versàtil, molt segur i 100% híbrid elèctric. Així és el nou Toyota Yaris 2020, que es troba en plena gira per tota Espanya i que farà parada a Tarragona la pròxima setmana. 

La nova versió del Yaris trenca amb tot l'anterior | Toyota Autoforum

El canvi més evident en el nou Yaris que podreu veure a Toyota Autoforum, com a mínim a primera vista, és el seu disseny. La nova versió trenca amb tot l’anterior.

Ofereix un aspecte molt més dinàmic i modern, amb un punt futurista i una silueta que bé podria recordar a un bou musculat o a un atleta a punt d’arrencar des de la sortida d’una cursa. La graella frontal agafa protagonisme, amb línies molt marcades que imprimeixen una gran personalitat i caràcter. 

Toyota va ser pionera en comercialitzar a gran escala un vehicle híbrid elèctric | Toyota Autoforum

A l’interior, el Yaris Electric Hybrid munta el motor híbrid més avançat del mercat (que precisament també arriba a la quarta generació). És un motor que oferirà un 15% més de potència però que també serà un 20% més eficient

El nou Yaris es comercialitzarà, en versió 100% híbrida, com ja ha fet Toyota en el darrers llançaments d’altres models d’èxit com en el cas de la família Corolla (que es va presentar a Autoforum l’abril del 2019),  el C-HR o el RAV4. 

La llarga trajectòria i lideratge de Toyota en aquesta motorització, té els seus inicis l’any 1997. La marca nipona va ser pionera, fa més de 23 anys, en comercialitzar a gran escala un vehicle híbrid elèctric (el Prius), quan ningú es plantejava que la conducció hagués de ser més sostenible. I des de llavors, no han parat d’investigar i fabricar cotxes més eficients i més respectuosos amb el medi ambient.
 

El nou Yaris es un 15% més ràpid que la generació anterior | Toyota Autoforum

L’experiència acumulada durant més de dues dècades en aquesta tecnologia, és la que permet que el nou Yaris sigui l’híbrid més avançat del mercat.  Disposa d’una bateria híbrida més petita, lleugera i potent. I forma part d’un motor que redueix els nivells d'emissió de CO₂  en un 24%. I això, sumat a una millora en el rendiment del 14%, permet una acceleració de 0 a 100 en 10,2 segons, un 15% més ràpid que la generació anterior.

Més segur, més preparat, més intel·ligent 

El nou Yaris inclou, de sèrie, l'equipament en seguretat més complet del seu segment i és el  primer vehicle entre els seus competidors a disposar d’airbag de seguretat central el qual, situat entre els seients davanters, redueix la possibilitat que el conductor i el seu acompanyant es danyin entre si en cas d'accident. 

Ja pots descarregar-te l'app Toyota MyT, un entrenador personal de la conducció | Toyota Autoforum

Disposa de la darrera versió de Toyota Safety Sense que inclou Control de Creuer Adaptatiu Intel·ligent, que funciona a qualsevol velocitat, i assistència de frenada d’emergència o Sistema de Seguretat Precolisió, amb detecció de vianants i ciclistes i detecció de vehicles i vianants en interseccions. 

Incorpora control de trajectòria perquè no perdis mai la direcció del carril en el qual circules, control automàtic de llums i fins i tot reconeix els senyals de trànsit. L'única cosa que encara no pot fer per tu és conduir; però coneixent a Toyota, tot arribarà. 

I finalment però no menys important, inclou el millor paquet de connectivitat perquè puguis gaudir de les teves aplicacions de mòbil a través de la seva pantalla de 8’’, com Google, Whatsapp o Spotify. 

I amb l’aplicació Toyota MyT, podràs connectar i registrar la teva activitat de conducció al teu mòbil. Serà com tenir un entrenador personal que t’ajudarà a millorar la teva conducció híbrida i l’eficiència de cada viatge. Amb aquesta app de Toyota també podràs accedir a l'historial de reparacions, l'històric de conducció i fins i tot, disposar d'una funcionalitat que et permetrà trobar el teu cotxe quan no recordis on l’has aparcat així com buscar, reservar i pagar un pàrquing. Pràctic, fàcil i còmode. 
 

Les primeres unitats en venda del Yaris poden arribar a partir de la tardor | Toyota Autoforum

El seu disseny enamora, la seva eficiència captiva i la seva seguretat sorprèn. Si busques una conducció amb estil, divertida i respectuosa amb el medi ambient, no dubtis de demanar la teva cita al Yaris RoadShow durant la pròxima setmana i fins al 8 d’agost, a la seu central de Toyota a Tarragona, o pregunta al teu concessionari Autoforum més proper (Reus, Vendrell, Tortosa, Valls).

"Agenda: Arriba l'estiu al MNAT. Totes les experiències per gaudir del patrimoni romà!" "Plans d'estiu: la Terrassa de La Fira Centre Comercial s'omple de música!"