Últimes entrades d'oferta per a la Macrofesta de Cap d'Any de Reus

A partir de la setmana que ve les entrades pujaran de preu, afanya't a aconseguir la teva!

 

 

S'apropa el gran dia, l'Olympic New Year's Eve, la millor festa de Cap d'Any de tota la demarcació de Tarragona, posa a la venda les últimes entrades per a tots aquells que s'havien adormit i encara no tenien la seva. Fins aquest diumenge a les dotze de la nit encara podreu aconseguir entrades generals a 20 i 25 euros, a l'espera del darrer increment de preus d'abans de la nit més màgica de l'any.

 

No us perdeu aquesta oportunitat única i, sobretot, no espereu a pagar més! Compreu ara les vostres entrades a través de la pàgina web de Bandarra Group i gaudiu de la millor experiència; que no us expliquin, viviu-ho!

 

També podeu participar als sortejos d'entrades que tenim en marxa al nostre perfil a Instagram @TarragonaDigital!

 

Festa fins que surti el sol

El Pavelló Olímpic de Reus acull un cartell espectacular amb el dominicà Henry Méndez al capdavant, d'una festa 'Loca Latino', que també comptarà amb Ricky Rf, Guillem Artigas, Marc Vidal, Joymiiq i el DJ local ASH, resident de La Nuit i L'Hangar. Una macrofesta única que començarà amb les campanades a l'estil americà i el primer petó de l'any, i s'allargarà en una nit d'adrenalina i frenesí musical fins a les set del matí.

 

Perquè pugueu gaudir fins a les últimes conseqüències, Bandarra Group ha posat a disposició dels assistents dues línies d'autobús gratuïtes per anar i tornar del Pavelló Olímpic. Els autobusos sortiran des de la plaça dels Carros de Tarragona fins a l'estació d'autobusos de Reus, un viatge tant d'anada com de tornada perquè no us hagueu de preocupar de res més que de passar-ho bé.

 

La festa de Cap d'Any del Pavelló Olímpic de Reus serà l'esdeveniment més gran de la nit. | Cedida

 

 

Escalfeu motors a la festa d'aniversari de l'Hangar de Reus

Per als més necessitats de festa i bones estones, aquest dijous, 20 de desembre, l'Hangar de Reus celebra el seu primer aniversari, portant el millor oci nocturn a la capital del Baix Camp. Dvicio amb l'escenari dial de Cadena Dial, seran els encarregats de dirigir una vetllada íntima i totalment gratuïta, en què tots aquells que s'afanyin a obtenir les invitacions d'accés, podran gaudir d'una nit especial.

 

Des de l'Hangar de Reus us recomanen estar ben atents a les xarxes socials, on se sortejaran invitacions perquè no us quedeu sense aquesta festa d'aniversari memorable.

 

DVICIO al primer aniversari de L'Hangar de Reus | cedida