INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Altres actuacions del darrer cap de setmana d’octubre

La manifestació de dissabte a Barcelona va fer alterar algunes diades previstes
Els Castellers de Vilafranca van descarregar l'inèdit 10de8 a Sitges | Castellers de Vilafranca

Més enllà de la diada de Santa Úrsula, l’últim cap de setmana del mes d’octubre va tenir d’altres compromisos castellers al país. La convocatòria d’una manifestació dissabte, a Barcelona, va fer que algunes actuacions programades es traslladessin diumenge a la tarda per permetre als membres prendre part en les mobilitzacions.

 

Últim test dels Xiquets abans de Tots Sants

La diada dels Moixiganguers d’Igualada va ser l’última aparició dels Xiquets de Tarragona abans d’afrontar aquest divendres, a partir de les dotze del migdia, la diada de Tots Sants a Vilafranca del Penedès. Els ratllats es van anotar el 2de7, el 4de8 i el 4de7 amb l’agulla.

 

La colla local va sortir amb el millor resultat de plaça. Els Moixiganguers van descarregar el 3de9 amb folre com a segon castell després d’un intent. Els de la camisa morada també van completar la torre de 8 amb folre i el 4de8. A la ronda de pilars, van coronar el pilar de 6.

 

La tercera colla a plaça, els Bordegassos de Vilanova, va marxar de plaça amb el 4de7 amb l’agulla com a millor estructura. L’agrupació de la capital del Garraf també va plantar els dos castells de la gamma bàsica de 7.

 

Els verds fan l’inèdit 10de8

Els Castellers de Vilafranca van fer l’última sortida abans de Tots Sants a Sitges. Els penedesencs es van anotar el 3de9 amb folre després d’un intent desmuntat i el 4de9 amb folre. A la tercera ronda, van apostar pel 10de8, castell inèdit i que van completar després d’un intent desmuntat. Van rubricar la jornada del Cap de la Vila amb el pilar de 7 amb folre.

 

La Jove de Sitges va estar d’enhorabona a la seva diada. Els de la camisa color vi van completar el primer 4de8 de l’any. També van completar el 5de7 i el 7de7 carregat. Els Xicots de Vilafranca es van apuntar el 4de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7. Finalment, els Castellers de Lleida van descarregar el 4de7 i la torre de 7.

 

Manilles dels Minyons per Sant Narcís

Gairebé a la mateixa hora de Santa Úrsula, a la plaça del Vi de Girona, es va celebrar la diada de les Fires de Sant Narcís. Els Minyons de Terrassa van descarregar el 9de8, el 2de9 amb folre i manilles, el 4de9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles. Els malves ja pensen en la Diada de la Colla del pròxim 17 de novembre en què es podrien plantejar el 5de9 amb folre i el 3de10 amb folre i manilles.

 

A la mateixa actuació, els Capgrossos de Mataró es van apuntar la primera tripleta vilafranquina de la temporada. Els maresmencs van descarregar el 4de9 amb folre, el 3de9 amb folre i el 4de8 amb l’agulla. Van finalitzar el seu repertori amb el pilar de 7 amb folre.

 

La colla amfitriona, els Marrecs de Salt, sortien de plaça amb el 3de8, la torre de 8 amb folre i el 4de8. Una sèrie de baixes no van permetre a la colla gironina sortir amb objectius superiors. Els de la camisa blau Ter acaben el 2019 sense revalidar la categoria de 9 pisos.

 

Viatge dels Nois de la Torre a Ses Illes

Durant tot el cap de setmana, els Nois de la Torre han estat a Palma de Mallorca per participar en la diada de la colla local. A la plaça de Cort, els de la camisa blau cel van descarregar el 3de6 amb l’agulla, el 3de6 aixecat per sota i el 4de6 amb l’agulla.

 

Els Castellers de Mallorca van assolir el 4de6 amb l’agulla, el 3de7 i el 3de6 amb l’agulla. Per la seva banda, l’altra colla de l’illa, els Al·lots de Llevant, van sumar el 3de7, el 4de7 i el 4de6 amb l’agulla.

 

 

 

 

Més notícies de la categoria Castells