ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

Dissabte, 32a sortida de la Colla Vella a l’Hotel Calypso de Salou

Serà la primera actuació dels de la camisa rosada després d’uns dies de vacances
La Colla Vella dels Xiquets de Valls va descarregar el 3de9f l'any 2016 a l'Hotel Calypso | Colla Vella dels Xiquets de Valls

La Colla Vella dels Xiquets de Valls segueix amb el ritme de preparació per arribar a les cites de la segona quinzena d’agost en plena forma. Aquest dissabte, a les nou del vespre, tota la massa social de colla es desplaçarà fins a Salou per prendre part a l’actuació de l’Hotel Calypso, on els del Portal Nou hi actuen ininterrompudament des de l’any 1987.

Una actuació pel públic estranger

Com és tradicional, els de la camisa rosada aposten per realitzar una exhibició per promocionar els castells a persones estrangeres que passen l’estiu en aquest municipi de la Costa Daurada. Des del complex hoteler estan molt satisfets de poder programar una actuació castellera amb una agrupació de categoria com és la Colla Vella.

Quins castells hi farà la Colla Vella?

La tècnica rosada aposta sempre per alçar-hi construccions de la gamma alta de set i de vuit bàsiques. Alguna vegada, fins i tot, s’ha pogut veure el pilar de 6, castells de la gamma alta de vuit i el 3de9 amb folre, que van portar el 2016 amb motiu del trentè aniversari d’aquesta actuació. Es tracta d’una sortida que també serveix castellers nous, de cara a pensar en les actuacions més potents de la setmana següent (La Bisbal del Penedès i 70è aniversari dels Castellers de Vilafranca)

 

En acabar els castells, tots els castellers de la Vella gaudeixen d’un sopar a les mateixes instal·lacions de l’hotel i els més valents poden gaudir d’un bon bany a la piscina exterior.

Després del Calypso, arriben tres setmanes intenses

Un cop passi l’actuació a Salou, la Colla Vella afronta tres setmanes d’activitat d’alt nivell. Els d’Albert Martínez actuaran a la Bisbal del Penedès (15 d’agost), 70è aniversari dels Castellers de Vilafranca (18 d’agost), Vallmoll (19 d’agost), El Catllar (25 d’agost), l’Arboç (26 d’agost) i Sant Fèlix (30 d’agost). Una sèrie de places de compromís i en què la colla donarà tot el nivell que ha estat treballant als assajos.