Els Nens coronen la torre de 8 folrada per Santa Anna

Els vendrellencs completen la seva actuació amb el 3 i el 4 de 8

La diada de festa major, aquest dijous a El Vendrell, ha deixat tres castells de vuit pisos, la torre de 8 amb folre el de més mèrit. S’ha fet com a la plaça Vella com és tradicional i amb els Nens del Vendrell com única colla present.

La jornada castellera ha començat amb més de mitja hora de retard, amb un record per als presos polítics, amb un nombrós públic i amb unes temperatures realment caloroses.

La torre queda a mitges

Pel que fa a l’exhibició castellera, els Nens del Vendrell han obert plaça amb un 3de8. El tres s’ha mostrat sòlid de sortida, presagiant que l’estructura s’acabaria completant. Aquest tres no ha perdut les mides en cap moment i es converteix en el setè descarregat enguany per la colla de la camisa vermella.

Ja en segona ronda, l’agrupació castellera local ha apostat pel seu principal repte d’avui, la torre de 8 amb folre. El dos ja s’ha començat a enlairar una mica bellugadís i es podia comprovar com s’anava girant a l’alçada de quarts. Val a dir que, un cop la torre s’ha coronat, aquesta, ha saltat pel pis de quints.

Com a tercer castell, els Nens del Vendrell han optat pel 4de8, construcció que han pogut descarregar malgrat es veia un xic rebregat a l’alçada de quints. Aquest “carro gros” d’avui, igual que el 3de8, és el sisè que completen els vendrellencs en la present temporada. Una dada demostrativa de com treballa la colla aquestes estructures i dels fruits que es poden recollir en futures dates.

Divendres toca Santa Anneta

La diada castellera de Santa Anna ha acabat amb dos pilars de 5 i dos pilars de 4. No acaba, però, la festa major de El Vendrell. Demà, cercavila infantil i, a la tarda, exhibició de lluïment amb tots els grups: gegants, balls populars, etc amb motiu de Santa Anneta.


Comentaris