Comença la venda d’entrades per Clickània 2019 de Montblanc i s’obren les inscripcions al concurs de diorames

Les entrades es podran adquirir fins l'11 d'octubre i permeten evitar cues els dies del festival de Playmobil
Clickània, el Festival de Clicks de Playmobil a Montblanc. | Isma Llanes

 

Des de fa uns dies es poden adquirir les entrades per a la dotzena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, que enguany tindrà una durada de quatre dies repartits en dos caps de setmana: 12, 13 i 19 i 20 d'octubre.

Per tal de poder estalviar les cues ja fa anys que l'Oficina de Turisme de Montblanc posa a la venda entrades anticipades durant les setmanes prèvies al festival. Qui vulgui adquirir-les ho pot fer en el següent horari: feiners de 9.00 a 17.00 hores, dissabtes de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

Els preus de les entrades són els mateixos dels últims anys, sempre populars: fins a 6 anys és gratuït, de 7 a 13 anys el cost és de 2€ i més de 14 anys, 3€. Hi ha l'opció de comprar una entrada per a dos dies del festival: fins a 6 anys és gratuït, de 7 a 13 anys per 3€ i més de 14 anys, 4€.

Les entrades pel festival ja es poden comprar de forma anticipada. | Cedida

 

Obertes les inscripcions al concurs de diorames

D'altra banda, també s'ha iniciat el període d'inscripció al concurs de diorames. Per a cada cap de setmana del festival s'ha programat el muntatge, l'exposició dels diorames i l'acte de lliurament de premis.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc s'encarrega de la redacció de les bases, de les inscripcions, del control de muntatge i desmuntatge, de la vigilància i de coordinar el veredicte del jurat.

Les principals característiques del concurs queden recollides a les bases que es poden consultar al web www.clickania.cat i se'n farà recordatori des dels perfils de Montblanc Medieval a les xarxes socials.

"👵👧Les àvies de la residència de l’Espluga fan de ‘mestres’ als alumnes de l’institut" "🚢Open Arms explicarà a Montblanc la seva tasca humanitària al mar"