GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Almenys una víctima mortal pel descarrilament d'un tren a Castella i Lleó

Els habitants de Salou aparcaran unes hores gratuïtament a les zones blaves

Canvi a les zones blaves amb el nou horari d'hivern i les «targetes aparcament»
Carrer Ciutat de Reus a Salou | Miguel Cabrerizo

 

L'horari d'hivern d'aparcament en zona blava arriba a Salou després de la temporada turística d'estiu. Els habitants del municipi, a partir de l'1 d'octubre, gaudiran del nou horari d'hivern de les zones blaves que s'ha establert per enguany, així com hores gratuïtes d'aparcament si disposen de l'ICV. A més, ja podran recarregar el saldo de les «targetes d'aparcament» o bé, fer-ne una de nova.

 

Salou tindrà 290 places de zona blava

 

La zona blava d'aparcament de Salou es reduirà a sis carrers, comprenent un total de 290 places distribuïdes pel municipi. Els carrers on l'aparcament serà de pagament són, el carrer Barcelona, la Via Roma, el carrer Ciutat de Reus, la Via Augusta, el carrer Scala Dei i el primer tram del carrer Berenguer de Palou.

 

150 hores d'aparcament gratuït pels habitants de Salou

La temporada d'estacionament en zones blaves a Salou comprendrà els períodes des de l'1 d'octubre fins al 31 de maig, excepte per Setmana Santa. El tiquet d'una hora tindrà un cost de 0,75 euros i a partir de la segona hora d'aparcament el cost serà de 0,85 euros per hora. D'altra banda, aquells ciutadans que hagin pagat l'impost de vehicles (ICV) disposaran de 200 hores gratuïtes en aparcament de zona blava, amb la condició que resideixin a un dels carrers de zona blava afectats en el període d'hivern. Els altres salouencs i salouenques, tindran a la seva disposició 150 hores d'estacionament sense cap cost amb l'ICV a Salou.

 

Via Roma de Salou. | SalouDiari.cat

 

En relació a l'horari d'aparcament amb cost comprendrà els períodes des de les 9.30 hores fins a les 14 hores, i a la tarda de les 17 hores fins a les 20 hores de dilluns a divendres. A més, el tiquet d'estacionament només s'haurà d'abonar els dissabtes al matí a les 9.30 hores fins a les 14 hores, i els diumenges aparcar a les zones blaves de Salou serà totalment gratuït.

 

«Targetes d'aparcament» a Salou

Un cop finalitzada l'època d'afluència de turistes a Salou, la població del municipi pot tornar a gaudir de la «targeta d'aparcament» que a partir del dia 1 d'octubre es pot tornar a recarregar el saldo o fer-se una de nova. Per poder gaudir d'aquesta targeta és obligatori disposar de l'impost de circulació del vehicle pagat i domiciliat a Salou, a més no s'han de tenir sancions de trànsit sense pagar.