Càmping La Unión de Salou.

Una trentena de campistes de La Unión a Salou es neguen a marxar

La direcció els va comunicar que el servei tancaria el proper dijous, 28 de febrer

Dijous serà 28 de febrer i aquesta és la data límit que els propietaris del Càmping La Unión, de Salou, van donar a la vintena de famílies que resideix tot l'any al seu establiment per abandonar-lo: el càmping tanca i s'hi inicia un altre projecte. L'anunci va generar un problema molt greu per als residents en aquest càmping —tot i que és il·legal, molts hi estan empadronats—, que van saber el 10 de febrer que tenien menys de 20 dies per abandonar els seus bungalous o mòduls o per marxar amb les seves autocaravanes, algunes acomodades al càmping des de feia dècades.

Una trentena de persones no pensen marxar del càmping

Algunes famílies han decidit abandonar el càmping La Unión a mesura que han anat trobant, a la desesperada, algun altre lloc on anar. Al voltant d'una trentena de persones, però, continuen a les seves parcel·les a 48 hores de la data límit per marxar. En aquests dies, ja s'han deixat assessorar per la PAH i s'han posat en mans d'un advocat. La seva convicció és clara: no pensen marxar del càmping.

Càmping La Unión de Salou.
Són més de vint les famílies que, el pròxim 28 de febrer, haurien d'abandonar el lloc on han viscut els darrers anys. | Àngel Ullate

 

Una de les veïnes d'aquest càmping ha expressat aquesta convicció a TarragonaDigital.com. «Ens han dit que durant la primera quinzena de març començaran a entrar màquines per treballar en el nou projecte, però la majoria dels que som aquí, no ens pensem moure», explica. «Ja hem enviat, a través de l'advocat, un burofax a la direcció on els comuniquem que no abandonarem el càmping perquè les coses s'han fet sense respectar els nostres drets», diu, i subratlla que «n'hi ha que som aquí des de fa més de trenta anys, no marxarem amb un avís amb tres setmanes d'antelació».

La campista alerta, en nom de la resta de veïns, que «esperem que no treguin runa que ens impedeixi entrar o sortir de les nostres parcel·les o del càmping» i avisa que denunciaran si se'ls talla el subministrament de serveis bàsics, com ara l'aigua o la llum. Caldrà estar pendents, doncs, del que pugui passar al càmping La Unión a partir d'aquest dijous.

També et pot interessar


Comentaris