La Fundació PortAventura dona 500.000 euros als hospitals de Tarragona per combatre el coronavirus

Els diners es destinaran a l'adquisició de respiradors per a atendre els afectats als set hospitals de la província

La crisi del coronavirus ha fet aflorar gestos solidaris en tots els sectors de la població. Ara, ha estat la Fundació PortAventura qui ha fet una donació de 500.000 euros per a la compra de respiradors destinats als set hospitals de la província de Tarragona. D'aquesta manera, el ressort de la Costa Daurada vol mostrar la seva solidaritat i suport a les mesures posades en marxa contra l'expansió del Covid-19.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Els respiradors s'instal·laran en diferents hospitals amb l'objectiu de reforçar l'assistència mèdica al territori en aquests dies de crisi sanitària. En concret, la nova maquinària es destinarà a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, el Pius Hospital de Valls, l'Hospital Del Vendrell i l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre.

 

«Volem bolcar tots els nostres esforços i contribució en el suport al sistema sanitari»

«En aquesta situació excepcional, des de PortAventura World volem bolcar tots els nostres esforços i contribució en el suport al sistema sanitari. Igualment ens agradaria reconèixer i agrair la gran dedicació i l'esforç del personal sanitari que, des d'aquests hospitals i molts altres en tota Espanya, estan lluitant en primera línia per a combatre el brot de Covid-19», ha manifestat Arturo Mas-Sarda, president de PorAventura World, a través d'un comunicat.

 

Per la seva banda, Ramon Marsal, president de la Fundació, ha explicat que «amb aquesta iniciativa, Fundació PortAventura vol mostrar la seva total disponibilitat i el seu compromís per a ajudar a protegir a la comunitat amb la qual porta col·laborant diversos anys i a la qual li uneix un vincle molt especial».

Més notícies de la categoria Costa Daurada