Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona

L'agenda dels actes i activitats més destacats de les comarques de Tarragona pel cap de setmana del 19 al 21 de juny.
Aquest any viurem un Sant Joan diferent | Cedida

Una setmana més, Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com et porten els millors plans per aquest segon cap de setmana que donarà la benvinguda a l'estiu! Un estiu diferent marcat per la nova normalitat, però amb una agenda repleta de festes majors, revetlles de Sant Joan i Sant Pere, vacances i moltes activitats d'estiu algunes seran presencials, a l'aire lliure i respectant les mesures de seguretat i d'altres encara mantindran en format digital. Així doncs, podeu escolliu entre els plans que us proposa TarragonaDigital.com i que millor s'adaptin a les vostres necessitats. No teniu excusa per quedar-vos al sofà tot el cap de setmana! Cliqueu a cada pla i consulteu tots els detalls!

Augusta Car Hyundai et porta els plans pel cap de setmana | Augusta Car Hyundai

11 Plans i activitats per fer aquest cap de setmana

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí ha reobert les portes amb una nova exposició 'La prèvia normalitat' que inaugurarà divendres a la tarda. L'entrada és gratuïta.

— Valls ja ho té tot a punt per viure una Festa Major de Sant Joan diferent. Tot i això, podreu visitar l'exposició de la mostra del Seguici Cerimonial al Teatre Principal, del 20 al 25 de juny.

Cinèfils! Aquest divendres 19 de juny també torna el cinema a Ocine Les Gavarres i durant el mes de juny les entrades només valdran 4,50 €. Dona un cop d'ull a les pel·lícules de la cartellera.

La Festa Major de Sant Pere de Reus, dona el tret de sortida aquest dissabte amb l'estrena de la guia virtual de l'exposició 'Ara toca festa', al web del Museu de Reus.

La Festa Major de Sant Joan de Valls se celebrarà entre el dissabte 20 i el dijous 25 de juny, amb un format híbrid. Amb molta música, toc de campanes i oficis religiosos de Completes, Sant Joan i del Vot del Poble.

La Festa Major de Sant Joan de Valls serà mig presencial, mig virtual hi anirà del 20 al 25 de juny. | Albert Oliva

— Arriba la nit més curta de l'any: la revetlla de Sant Joan i tot i les circumstàncies, no hi poden faltar els coets! A la botiga Coets Jormicoy de reus torbareu més d'un centenar d'articles pirotècnics.

Si voleu viure una experiència d'adrenalina, Karting Salou reobre les portes aquest divendres 19 de juny amb una nova flota de karts, entre altres novetats. A més, podeu participar i guanyar una cursa doble.

A partir d'aquest divendres 19 de juny, ja podreu tornar a fer tombs pels mercats ambulants de roba i complements de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau, que reprenen l'activitat tres mesos després.

Si vols ajudar a fomentar l'estalvi energètic, pots participar al concurs que ha engegat la diputació, a través de les xarxes socials sobre hàbits, idees i consells per reduir el consum d'energia.

Els centres cívics de Reus ha presentat la seva programació 'Amb gana d'estiu? T'esperem', amb un grapat d'activitats gratuïtes a partir del 15 de juny, totes adaptades a la nova normalitat. 

— Aprofita el cap de setmana per a fer un tomb pel Castell de Vila-seca que ha reobert les portes amb una exposició d'Antoni Tàpies, «La resistència del signe». S'ha de demanar cita prèvia per accedir-hi.

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí ha reobert les portes amb una nova exposició | Cedida
 

Si encara no teniu clar quins són els negocis que han reobert les portes i han reiniciat l'activitat i serveis, podeu consultar la guia comercial que TarragonaDigital ha creat per mostrar el compromís amb les persones i el teixit empresarial del nostre territori. Ajudant a les empreses, negocis i activitats a promocionar-se -de manera gratuïta- i que puguin explicar com estan retornant a la nova normalitat. 

"Troballes prehistòriques a Vimbodí i Poblet inspiren un llibre de relats" "Arriba el cap de setmana: Et portem l'agenda de Plans i activitats per fer a Tarragona!"