Animals de Diadegranja.com

Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona

Agenda dels actes i activitats més destacats de les comarques de Tarragona pel cap de setmana del 5 al 7 de juny

Una setmana més, Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com et porten els millors plans pel cap de setmana al Camp de Tarragona. Tot i que encara són moltes les activitats i actes que encara no han pogut reprendre la seva agenda i segueixen oferint la seva programació online, també n'hi ha d'altres que han començat a reiniciar la seva activitat de manera presencial. Així que, entre els actes digitals i els presencials no hi ha excusa per estar tot el cap de setmana al sofà sense fer res! Cliqueu a cada pla i consulteu tots els detalls!

Cotxe Hyundai circulant per la ciutat
Augusta Car Hyundai et porta els plans pel cap de setmana | Hyundai Augusta Car

8 Plans i activitats per fer aquest cap de setmana

— Si esteu pensant a apuntar als vostres fills i filles a un casal d'estiu diferent i divertit, a DiadeGranja.com els més petits gaudiran de la natura, l'aire lliure i dels animals. Les inscripcions ja estan obertes.

El Port de Tarragona ha tornat a organitzar un cap de setmana cultural amb diverses exposicions, per a tots els gustos.

— Si us ve de gust caminar per l'aire lliure i apreciar els detalls de la naturalesa que ens envolta. Us descobrim 5 rutes a peu imprescindibles pels camins del Baix Camp.

— Amb l'arribada del bon temps i de la fase 2, ja podem visitar les platges. Et proposem fer un tomb per les platges més ben qualificades amb la bandera blava de Tarragona.

— Arriba el segon debat virtual de la setena edició de Visions 5.1, que se celebrarà divendres 5 de juny a les 19.00 h, a través de les xarxes del MVR i tractarà sobre l'emergència cultural

Animals de Diadegranja.com
Els animals són els protagonistes de la granja | Laia Solanellas

A partir de dissabte es podrà tornar a visitar el Museu Pau Casals del Vendrell, que també està treballant per oferir un programa d'activitats per celebrar als jardins durant l'estiu.

És el moment ideal per visitar els monuments i jaciments arqueològics del Camp de Tarragona i Ebre reobren dissabte i tindran l'entrada gratuïta fins al 21 de juny.

— Una altra opció és la de visitar el conjunt patrimonial de Tarragona, que també ha reobert i l'entrada gratuïta en tots els recintes i museus s'allargarà fins al diumenge 7 de juny. 

Si encara no teniu clar quins són els negocis que han reobert les portes i han reiniciat l'activitat i serveis, podeu consultar la guia comercial que TarragonaDigital ha creat per mostrar el compromís amb les persones i el teixit empresarial del nostre territori. Ajudant a les empreses, negocis i activitats a promocionar-se -de manera gratuïta- i que puguin explicar com estan retornant a la nova normalitat. Consulta la guia: Reactivats! la guia comercial i de serveis de Tarragona.


Comentaris