imatge de nens pintan

El Port de Tarragona posa en marxa un concurs de dibuix pels més petits a través de les xarxes socials

Hi poden participar nens i nenes de 3 a 12 anys i poden guanyar una visita guiada al port en vaixell amb esmorzar inclòs i fins i tot una tauleta

El Port de Tarragona se suma a les iniciatives culturals que corren per les xarxes socials aquests dies, amb l'objectiu d'intentar dinamitzar l’aïllament al domicili dels nens i nenes de la ciutat de Tarragona i del territori. L'autoritat portuària ha organitzat un concurs de dibuix infantil a través de les seves xarxes socials, que porta per nom "Explica’ns què fas?”. “Volem que els nens i nenes passin millor aquesta situació i els animem a participar en el Concurs de Dibuix", asseguren des del Port. 

Motius del Port i creativitat són les bases del concurs

La proposta es tracta d'explicar amb un dibuix què fan els nens i nenes durant tot aquest temps de confinament a casa. Les bases del concurs estableixen que poden dibuixar coses divertides que han viscut aquests dies, quins jocs s’han inventat o quines coses fan amb la família i a pujar-ho a les xarxes socials del Port (Twitter, Facebook, Instagram) amb una breu explicació i el hashtag #DibuixPortTarragona.

Els dibuixos es faran públics, tant en el web com en les xarxes socials del Port de Tarragona, i els nens i nenes guanyadores seran escollides per un jurat encapçalat pel president del Port, Josep Maria Cruset, i format per treballadors i treballadores de l’APT de les àrees comunicació i Port-Ciutat. El jurat prestarà especial atenció als dibuixos que a més a més d’explicar anècdotes del confinament, també tinguin motius relacionats amb el Port, el mar, la pesca, els vaixells, les grues, les mercaderies, els edificis emblemàtics del Port, etc. Pots consultar les bases del concurs en aquest enllaç. 

 

Tres categories amb tres premis i un premi especial pel millor dibuix del concurs

En aquest concurs podran participar tots els nens i nenes que així ho desitgin, dels 3 fins als 12 anys. Hi haurà tres categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Cada participant podrà enviar com a màxim dues obres.

Els nens i nenes participants hauran d'enviar els seus dibuixos mitjançant les xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram, amb el hashtag #dibuixPortTarragona i podran fer-ho fins al 30 de març de 2020. Cada categoria tindrà un dibuix guanyador premiat amb un viatge en golondrina per fer una visita guiada al Port de Tarragona amb esmorzar inclòs a bord, i el millor dibuix de les tres categories, segons el criteri del jurat, rebrà un premi especial: una tauleta.


Comentaris