Imatge de la primera edició de la mostra PortAutors

El concurs de música 'Portautors 2020' ja té els seus finalistes

L'organització no ha decidit si la final, prevista per al 14 de novembre, serà virtual o presencial

El concurs de música 'Portautors 2020', organitzat pel Port de Tarragona sota la marca cultural del Moll de Costa, ja té finalistes. La mostra musical té l'objectiu de descobrir el talent local i donar a conèixer el seu potencial, i enguany celebra la seva tercera edició. Ha batut rècord de participants, amb un 60% més d'inscripcions que l'any anterior.

D'entre les 50 propostes presentades enguany, el jurat ja ha escollit les sis finalistes, que són els joves artistes Ivory Tusk, La Chica del Mono, Lia Sampai, Brott, Patrícia Atzur i Mia Fuentes. Des del tribunal han volgut destacar l'alta qualitat i professionalitat de les candidatures, i la final se celebrarà el pròxim dissabte 14 de novembre a les 18.00 hores. Encara resta per definir si tindrà lloc en format presencial o virtual.

La tercera edició del concurs del Port de Tarragona ha rebut 50 propostes musicals

Si les condicions sanitàries ho permeten, la gala final tindrà lloc al Teatret del Serrallo. D'entre les sis candidatures que han arribat a la final, el jurat escollirà el primer premi, el públic el segon a través de la votació telemàtica via xarxes socials i s'atorgarà un altre guardó al millor artista local, arreu de les comarques de Tarragona, que consistirà a una formació musical anual.

El primer premi del concurs 'PortAutors 2020' és la participació directa del guanyador a cinc grans escenaris musicals del territori l'any 2021: les pròximes festes de Santa Tecla, l'Altacústic d'Altafulla, el festival Ja Veus, l'Accents i la pròxima edició del PortAutors.


Comentaris