Els plans de TarragonaDigital per fer a casa durant el cap de setmana

Les activitats i coses que podeu fer sols o en família a casa
Respectant les franges horàries i les mesures de seguretat es pot sortir a fer esport o caminar | Àngel Ullate

Enrere han quedat els caps de setmana de confinament total on no podíem sortir de casa. A poc a poc, anem avançant cap a una nova 'normalitat' i de moment, podem aprofitar per sortir al carrer a fer esport o caminar, respectant les franges horàries i les mesures de seguretat. Tot i això, encara seran moltes les hores que haurem d'estar a casa, per aquest motiu Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com et porten els plans per fer a casa durant el cap de setmana, on les diferents activitats i iniciatives segueixen omplint Internet i les xarxes. Així que, no hi ha excusa per estar tot el cap de setmana al sofà sense fer res!

Augusta Car Hyundai et porta els plans pel cap de setmana | Augusta Car Hyundai

6 plans i coses per fer a casa durant el cap de setmana

Podeu aprofitar per visitar el Museu Virtual de Santa Coloma de Queralt. On es difonen peces artístiques, conceptes i curiositats al voltant del fons d’art de Santa Coloma de Queralt i del territori que l’envolta.

— Si esteu pensant a començar uns nous estudis universitaris, la URV obre les portes virtuals els dies 7,8 i 9 de maig, per orientar als futurs estudiants i donar a conèixer l'oferta de graus, màsters i doctorats.

— El Museu Deu del Vendrell està de celebració, compleix 25 anys i ha organitzat un concurs digital pels més petits del municipi amb diversos premis.

Les diferents activitats i iniciatives segueixen omplint Internet i les xarxes | Pixabay

— Arriba el bon temps, pugen les temperatures i el nostre cos ens demana àpats més refrescants. Dona un cop d'ull a la llista de receptes de 7 aliments que arriben amb la primavera.

— Per aquelles persones que s'han vist afectades per ERTO o que estan a l'atur, l'Escola d'Adults de Roda de Berà ofereix 35 cursos online, una manera d'aprendre i fer que aquesta situació passi més de pressa. 

— Aviat tornarem a conduir i hauríem de revisar l'estat del cotxe. Et portem uns consells que haurem de tenir en compte per revisar el vehicle quan puguem reprendre l'activitat del dia a dia.

Si amb aquests plans no en teniu prou, sempre podeu endinsar-vos a la pintura, acolorir mandales, restaurar algun moble vell, jugar a jocs de taula o per internet, aprendre idiomes, tocar algun instrument o escriure contes o les memòries d'aquests dies històrics.

"Pont de maig confinat: Us portem plans i activitats per fer a casa!" "Els plans i activitats per estar entretinguts a casa durant el cap de setmana"