Jorge Javier Vázquez con los brazos cruzados y semblante serio en un plató de Telecinco

Jorge Javier s'afarta després de l'última provocació de Rosa Benito: «Molt greu»

El presentador no consent que la seva antiga col·laboradora faci certs comentaris

Temps enrere Rosa Benito va formar part de l'univers 'Sálvame'. Tot anava bé fins que Chayo Mohedano, filla de la col·laboradora, va interposar algunes demandes a alguns membres de l'equip. Des de llavors, la cunyada de Rocío Jurado es va veure obligada a abandonar el programa, i començar una guerra contra els seus excompanys.

Rosa va intentar tornar al programa i, després d'un temps allunyada de la televisió, va entrar a participar a 'GH VIP'. Després de la seva sortida del concurs, va tornar uns dies a plató que la va veure néixer. No obstant això, ni 'Sálvame' se sentia a gust amb ella, ni ella estava d'acord amb les condicions. Per aquest motiu, va decidir marxar de nou i canviar-se a altres formats de la cadena. 

Després d'uns mesos de continus enfrontaments, la situació semblava haver-se estabilitzat. Però, l'huracà Carrasco ha ressuscitat vells rancors. I, els defensors de Rociíto, no han dubtat a atacar la que va ser la seva tieta preferida.

Rosa Benito està molt ofesa perquè, gran part d'aquests exabruptes, procedeixen dels tertulians amb qui va treballar en la seva millor etapa mediàtica. Ara, però, ja no els té por. Per aquest motiu ja ha utilitzat el seu nou programa 'Ya es medio día' per carregar durament contra ells. 

L'excol·laboradora de 'Sálvame' no troba cap lògica en la campanya que l'equip de Jorge Javier Vázquez està fent a favor de Rocío Carrasco. «A mi m'han matat per defensar-la», va comentar. El presentador català, en escoltar aquestes paraules, no ha dubtat a respondre amb un to molt contundent.

Té por Rosa Benito al que pugui explicar Rocío Carrasco?

Rosa Benito considera que és injust que l'audiència es tiri a sobre de Rocío Flores. Segons la seva opinió, l'episodi violent que va protagonitzar va succeir fa molt temps, i tothom té dret a canviar. A més, fa responsable a la filla de Rocío Jurado que aquest escàndol surti a la llum. 

Jorge Javier pensa que és un gran error responsabilitzar Rociíto d'aquest succés. «Amb quinze anys la gent sap què fa, què està bé i què està malament. I pegar-li a una mare està malament, molt malament», sentencia el presentador. 

Recordem que, Rocio Carrasco es nega a parlar amb la seva filla perquè encara no se sent preparada per a res. Segons va explicar en la seva anhelada entrevista, únicament estava seguint els consells del seu equip mèdic. Vázquez està molt d'acord amb aquesta decisió. Així que, no consent que Rosa Benito la posi en dubte.

«Mentre no hi hagi una reparació, no es pot seguir endavant. Es torna a la casella de sortida», li recorda a la seva antiga col·laboradora. La resta de la plantilla s'ha sumat a aquest corrent. Doncs, tots consideren injust que Rociíto se senti marginada per la seva tieta en aquest moment tan delicat.

«Em sembla molt greu el discurs de Rosa Benito, sincerament. Coneixent la història i com va succeir, em sembla molt greu minimitzar tot això que ha passat», comenta Jordi.

Carlota Corredera està d'acord amb aquest retret. Fa uns dies, va confessar que la cunyada de Rocío Jurado parlava molt malament de Rocío Flores. Per aquest motiu, no entén per què ha decidit donar la cara per ella des que va començar a emetre 'Contar la verdad para seguir viva'.

Els tertulians de 'Sálvame' estan convençuts que, la seva antiga companya, té por de Rocío Carrasco. Han viscut molts anys juntes, i maneguen informacions molt delicades l'una de l'altra. Seguint aquest argument, a Rosa li interessa que la gent no confiï en el testimoni de la seva neboda.

Rosa Benito pretén que Rociíto deixi enrere el passat, i comenci des de zero amb tota la família Mohedano. Però, Jorge Javier li recorda: «aquest no és el camí. L'oblit no és el camí. Aquí ha d'haver-hi una reparació, es fa amb multitud de situacions». Com haurà rebut la tertuliana aquest consell?