Amarg empat del Nàstic al camp del Real Unión

Els tarragonins deixen escapar la victòria amb un gol en contra en els darrers minuts de partit i acumulen ja set jornades sense guanyar.

Setena jornada seguida sense guanyar d'un Nàstic que no troba el camí del gol
Setena jornada seguida sense guanyar d'un Nàstic que no troba el camí del gol | @NasticTarragona
Redacció
18 de novembre del 2023
Actualitzat a les 20:28h
El Nàstic de Tarragona ha empatat (1-1) al camp del Real Unión després d'un duel on ha tornat a demostrar manca d'efectivitat en la punta d'atac. Els homes dirigits per Dani Vidal s'han avançat en el minut 20 amb una diana de Pablo Fernández però el gol Escobar ha empatat quan faltaven minuts per al final. Amb 20 punts, el Nàstic ocupa provisionalment la sisena posició de la lliga.

Bon inici, dolent final

Als grana, que els hi costa marcar gols, només han necessitat vint minuts per trencar la mala dinàmica anotadora. Una centrada de Jaume Jardí des de la banda dreta ha acabat amb Pablo Fernández pentinant l'esfèric i enviant l'esfèric al fons de la xarxa en el minut 20. Els de Dani Vidal s'avançaven i feien un pas important per endur-se una alegria. La diana es podrà haver ampliat si el porter local Irazusta no hagués evitat el 0 a 2 de Borja en el minut 31.

Pablo Fernández, fregant el descans, també ha pogut anotar el 0 a 2, però la pilota ha sortit llepant la base del pal. També ha tingut a prop el gol Marc Montalvo, però la seva rematada ha sortit fora en el minut 53. L'equip tornava a demostrar una manca d'efectivitat en la punta d'atac que ha acabat pagant amb l'empat. Una pèrdua de pilota de Pablo Trigueros ha acabat amb una jugada local que Escobar transformava en l'empat (1-1) en el minut 87.

Tot i que el Real Unión només havia cedit un únic empat com a local en sis partits fins ara, el punt és força amarg per a un Nàstic que ja acumula set jornades sense guanyar. L'equip ara és sisè amb 20 punts i veu com el líder, la Ponferradina, es distancia a dos partits. Dissabte vinent a les 20.00 hores, els tarragonins jugaran a casa contra la Cultural Leonesa.

FITXA TÈCNICA
Real Unión

Irazusta, Montoro, Beobide (Muñoz 69'), Escobar, Oyarzun (Peru 86'), Baz, Vidorreta, Márquez (Córdoba 78'), Eimil, Solís i Cerdá (Escorcia 78')
Gimnàstic
Varo, Tirlea (Domingo 56') Dufur, Trigueros, Oriol, Borja (Gorostidi 77), Montalvo (Sanz 56'), Andy (Pochettino 83'), Jardí (Recio 77'), Concha i P. Fernández
Gols
0-1 / P. Fernández (20')
1-1 / (87')
Targetes grogues
Per als locals Oyarzun i per als locals Montalvo (39'), Sanz (61'), Gorostidi (87')