Toc d'atenció de la FCF per impagaments arbitrals en el futbol base del CF Reus

El CF Reus ha protagonitzat quatre impagaments puntuals que han costat multes a l'entitat. Aquesta està ja al corrent de pagament
El CF Reus ha estat advertit per la FCF | Joan Alfons López

La crisi que travessa el CF Reus Deportiu ha afectat a tots els estaments de l'entitat. I el futbol base no ha pogut quedar exempt. És per aquest motiu que la Federació Catalana de Futbol ha donat un toc d'atenció al club ganxet després de veure com el passat 10 de febrer cometia el quart impagament arbitral en un partit de la base. En aquesta darrera ocasió es va produir en el partit del Cadet B que va jugar contra el Mollet (0-1), matx corresponent a la jornada 18 del grup 3 de Preferent.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Multa econòmica i amenaça de derrota als despatxos

Segons la FCF, el club no va pagar els corresponents honoraris arbitrals en la forma, quantia i condicions que la federació té establerts i ha advertit a la direcció roig-i-negra amb una nova multa d'un valor econòmic d'entre 40 i 400,87 euros. El pitjor de tot plegat no és el càstig econòmic, sinó que aquesta és la segona ocasió que el Cadet B incompleix la normativa i és sancionat pel mateix motiu. La primera ocasió es va produir el passat 1 de novembre en el duel contra el Balaguer (5-0), corresponent a la jornada 4 de lliga. Segons avisa la FCF en el seu reglament, si aquesta circumstància es produeix per tercer cop, l'equip veurà com no se l'adjudica col·legiat per al pròxim encontre i perd, sense jugar, els tres punts. Aquest diumenge a les 10.30 hores, els ganxets tornen a jugar a cas contra el Gimnàstic Manresa i hauran de tenir cura de no cometre de nou una errada d'aquest estil.

Dos casos més en altres equips de la base

Més enllà d'aquests dos impagaments protagonitzats pel Cadet B, hi ha dos equips més que han caigut en el mateix error durant la present temporada: el Juvenil B i l'Infantil B. El primer va cometre la infracció el 19 de gener davant l'Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau (2-3) no pagant correctament el col·legiat Nil Jara Marzo en la jornada 16 de lliga, mentre que el segon va ser el passat 17 de novembre en el matx davant el Castelldefels (1-1) i amb Josep Ollé de col·legiat en el duel de la novena cita del campionat.

Tres equips del futbol base del CF Reus han comès infraccions en els pagaments arbitrals | CF Reus

El club, al dia

Segons fonts del CF Reus consultades per TarragonaDigital, l'entitat està al dia de pagament amb els àrbitres i no es preveu caure novament en errors que impedeixin el correcte funcionament d'un futbol base que, teòricament, es troba en la llista de prioritats de la nova direcció del club encapçalada per Clifton Onolfo a l'hora de començar els pagaments.

Article 312è del Reglament General de la FCF

Quan per segon cop i successius, en una mateixa temporada, el club incompleixi la seva obligació d'abonar els honoraris arbitrals corresponents en la forma, quantia i condicions que la FCF tingui establert, serà sancionat amb multa de 40,08 a 400,87 euros. Quan l'incompliment de l'obligació d'abonar els honoraris arbitrals en la forma, quantia i condicions establertes per la FCF ho sigui per tercer cop i successius, la sanció imposada consistirà en la no designació de col·legiat en els partits que hagi de disputar l'infractor, cosa que suposarà la suspensió d'aquests partits i la pèrdua dels mateixos per part del club causant d'aquesta suspensió.

També et pot interessar...

"El CF Reus B Cambrils, a punt d’explotar. El filial està fart i rumia plantar-se" "Reus puja el teló de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina d’hoquei patins"