El Casal Popular la Turba presenta el nou club esportiu

Les activitats que s'hi ofereixen són trail-running, excursionisme, defensa personal, boxa, gimnàstica i bàsquet

Imatge d'arxiu d'una caminada
Imatge d'arxiu d'una caminada | Cedida
18 de setembre del 2023
Actualitzat a les 11:06h
El Casal Popular La Turba ha presentat el nou club esportiu de l'entitat. L'objectiu és fomentar la pràctica esportiva a través de la creació d'un espai popular amb quotes adaptades a tothom i vinculat al Centre Històric de Valls.

En aquest sentit, es vol impulsar la pràctica col·lectiva dels diferents esports on els eixos centrals siguin la vinculació amb la comunitat i incentivar la pràctica esportiva com un espai de socialització i oci alternatiu basat en el benestar col·lectiu per sobre de la competitivitat, així com donar ús a espais i instal·lacions públiques existents.

"Apostem per la pràctica col·lectiva com espai de socialització", expliquen des de l'entitat. Per aquest motiu, el nou club esportiu pretén ser un espai on es generin vincles de cura en sortir de la feina, de suport mutu i convivència, de pertinença, de treball comú i de disciplina física i psíquica.
 

Les activitats

Club Esportiu Popular compta amb diverses activitats, algunes de les quals dirigides amb una dinamitzadora/entrenadora i, en d’altres, funcionen a través de l’autoorganització i motivació per a dur a terme un esport de forma conjunta. 

Les activitats que s'hi ofereixen són trail-running, excursionisme, defensa personal, boxa, gimnàstica i bàsquet.

Els usuaris paguen una quota mensual de 7 euros, que inclou activitats lliures. A més, si la persona ja és sòcia de la Turba no cal fer l'alta de sòcia de nou. Pel que fa a les activitats dirigides, tenen un preu de 8 euros cadascuna.