El Nàstic mereix més davant la Ponferradina però seguirà líder

Els tarragonins no poden passar de l'empat (0-0) en un encontre on només han pecat de manca d'encert en els darrers metres. L'equip continuarà invicte i líder una setmana més

Els tarragonins han tornat a deixar la porteria a zero
Els tarragonins han tornat a deixar la porteria a zero | Club Gimnàstic
Redacció
07 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 23:04h
El Nàstic de Tarragona s'ha hagut de conformar amb un punt després de l'empat (0-0) contra la Ponferradina. Els homes dirigits per Dani Vidal rebien al Nou Estadi Costa Daurada al seu màxim perseguidor, un segon classificat amb només dos punts menys i uns registres molt semblants. Després dels 90 minuts jugats, els tarragonins han gaudit de més ocasions i han merescut quelcom més que un punt.

Defensa impenetrable i atac millorable

Si hi ha quelcom que està caracteritzant al Nàstic aquesta temporada és una solidesa defensiva impressionant. L'equip grana només ha encaixat un gol en set jornades i va ser en pròpia porteria de Dani Parra en la jornada 2. Cap rival ha estat capaç de perforar-li els tres pals i avui la Ponferradina no ha trencat la dinàmica.

Ambdós conjunts han quallat un encontre molt seriós i digne d'una categoria superior. El Nàstic controlava el joc, no li cremava la pilota als peus i aixecava l'ovació del seu públic tot i no generar grans ocasions de gol. Borja s'està confirmant com una gran incorporació aquesta temporada al centre del camp i jugadors amb actuacions grises fa uns mesos com Andy Escudero estan trobant la seva millor versió. L'únic que se li pot criticar a l'equip de Dani Vidal en aquesta jornada és la manca d'encert en els darrers metres.