Remuntades victorioses del Reus Deportiu i el Calafell

Els reusencs remunten un 2-4 advers davant el Mataró i els calafellencs un 0-1 advers davant el complicat Liceo

Reus i Calafell sumen el seu primer triomf a l'OK Lliga 2023-2024
Reus i Calafell sumen el seu primer triomf a l'OK Lliga 2023-2024 | Reus Deportiu
Redacció
08 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 12:44h
El Reus Deportiu Virginiasi el Parlem Calafell han sumat la primera victòria de l'OK Lliga 2023-2024 després de remuntar els seus partits davant el Mataró i el Liceo, respectivament. Els ganxets, que han jugat al Pavelló Olímpic per les obres del Palau d'Esports, han suat més del previst contra un batallador Mataró. Pel que fa al Calafell, els de Ferran López han aconseguit superar el subcampió de lliga al Joan Ortoll després de començar per darrere en el marcador.

Onze gols al Pavelló Olímpic

Els homes entrenats per Jordi Garcia han sumat el primer triomf de la lliga després d'un encontre on el Mataró, acabat d'ascendir, ha plantat més cara de l'esperada. Tot i que Arnau Canal obria el marcador en el minut 3 amb un llançament llunyà, l'exganxetMarc Olléempatava dos minuts després per posar l'1-1 al matx. El Mataró començaria a mostrar les dents quan Burguillosrematava al segon pal per posar l'1-2 en el minut 11. Lladó, marcant l'1-3 abans del descans provocava que el Reus hagués de reaccionar. I així ho ha fet en el segon temps.

Martí Casasretallava distàncies en els primers segons després de la represa, però Moya feia el 2-4 un minut després. El Reus havia de marcar tres gols si volia guanyar i n'ha fet quatre. Julià feia el 3-4 en el minut 29, Casas empatava un minut després aprofitant l'errada en defensa del Mataró a l'hora de treure la bola i Gelmàfeia un doblet en el minut 32 per posar el 6-4. El visitant Moyafeia el cinquè en el minut 39, però el Mataró no ha pogut empatar per endur-se un valuós punt del Pavelló Olímpic.

Remuntada de prestigi

Pel que fa al Calafell, els del Baix Penedès s'han imposat per la mínima al DeportivoLiceo (3-2) i sumen tres punts contra un dels rivals més importants de la competició. El conjunt de Ferran López ha vist com els gallecs s'avançaven en el minut 3 amb una diana de Carballeira, gol que era ràpidament neutralitzat per Joan Pascualen el minut 4. Els verds capgiraven el marcador en el minut 12 gràcies a Arnau Xaus després d'un contraatac de llibre i una assistència magistral de Jepi Selva.

La tensió del partit acabaria amb un Carballeiraque veia la targeta blava en el minut 22 i la falta directa posterior es transformava en el 3 a 1 després que Xaus superés Carvalho en la seva sortida. Jordi Ferrer veuria la targeta vermella i els dos entrenadors eren amonestats després del xiulet final, fet que provocaria un inusual inici de segona part amb un tres contra tres sobre la pista. Quan el Liceo recuperar el quart jugador de pista i provocava superioritat contra el Calafell, arribaria el 3-2 de Carballeira.

Un gol que no aniria a més gràcies a la bona tasca defensiva d'un Calafell que suma així el primer triomf de la campanya, arribant així al seu quart punt a la taula.