El temps des de la finestra: Recull d’imatges dels lectors des de casa el 25 de març del 2020

Les nevades i enfarinades a punts de l’interior i al Pirineu han estat les protagonistes de les vostres fotografies
Imatge de la nevada del dimecres a Campelles, al Ripollès | Lluís Rodríguez

El temps del dimecres 25 de març ha estat marcat per l’arribada sobtada de l’hivern, traduïda en fred intens arreu i ruixats al matí que han estat en forma de neu a partir de tan sols els 600 o 700 metres a zones interiors, inclús baixant fins als 400 en alguns casos puntuals. Enfarinades anecdòtiques en la majoria dels casos, sobretot a les muntanyes de Prades, els Ports, el Montseny i punts del Bages, Anoia, Osona o Berguedà. Al Pirineu i Prepirineu, la nevada ha estat més destacada i ha caigut a totes les cotes.

Aquesta ha estat la tònica de les imatges que ens han anat arribant al llarg de la jornada. Recordeu que ens podeu fer arribar les vostres fotos a través de Facebook, Instagram o del mail meteo@catalunyadiari.com . A continuació fem un recull d’imatges que ens heu fet arribar molts lectors en el marc de la iniciativa ‘El temps des de la finestra’:

Imatge de la nevada del dimecres a Campelles, al Ripollès | Lluís Rodríguez

Imatge de la nevada a Queralbs aquest dimecres | Ruth Resina

Imatge del temps al Masnou aquest dimecres | Rosa Maria Moliner

Imatge del temps a Reus aquest dimecres | Aurora Pérez

Imatge del temps a Mataró aquest dimecres | Toni Garcia

"🕐🌞 Arriba el canvi d’hora d’estiu: quan és i com ens afectarà en ple confinament" "🌨 FOTOS: Matí de nevades insòlites per l’època a Catalunya, i no seran les últimes"