1 de 10
Successos

VÍDEO: Localitzen a Tarragona un altre perillós criminal buscat internacionalment

Estava buscat per delictes d'assassinat, tràfic de drogues, importació de migrants i armes de foc i era considerat molt perillós

L'home va ser detingut en una gasolinera a Sant Salvador. | Guàrdia Civil
per TarragonaDigital, Tarragona | 31 de maig de 2023 a les 09:48 |
Nou fugitiu buscat internacionalment localitzat a la ciutat de Tarragona. En aquesta ocasió la Policia Naciona va detenir l'home buscat per la Interpol al barri de Sant Salvador. Es tracta d'un perillós criminal que està acusat de delictes d'homicidi, pertinença a organització criminal dedicada al tràfic de drogues i d'immigrants i importació il·legal d'armes de foc.Li constava una ordre internacional de detenció emesa per la Fiscalia del Tribunal d'apel·lació de Nador, al Marroc, i els agents de la Policia Nacional van rebre l'avís que podia ser que l'home estigués amagat a Tarragona.

Després de les investigacions, van descobrir que el fugitiu estava intentant vendre un vehicle a través d'una plataforma de compravenda d'article de segona mà per Internet. Arran d'aquestes informacions, es va establir un dispositiu per procedir a la seva detenció.
Se'l va localitzar quan mostrava el vehicle que tenia a la venda a una persona en una gasolinera de l'N-240, a Sant Salvador. El perillós criminal anava acompanyat d'una dona i amb un cotxe diferent del que anunciava, i va indicar al comprador que el seguís a un altre punt.


Però els agents, un cop confirmada la seva identitat, van aprofitar el moment previ a què marxessin de la gasolinera per detenir-lo. A més a més de l'ordre internacional de detenció, també tenia prohibida l'entrada a Alemanya, país que el tenia qualificat com a armat i violent, a més de tenir nombrosos antecedents policials.
Participació