La Bisbal del Penedès adequarà el solar contigu al local social de la Miralba

Es farà un tancament al voltant i es pavimentarà la zona

El solar que hi ha al costat del local social de la Miralba.
El solar que hi ha al costat del local social de la Miralba. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès
Redacció
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:45h
L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès adequarà el solar que hi ha al costat del local social de la Miralba. L'alcaldessa en funcions, Agnès Ferré, va signar un decret d'alcaldia el passat 26 de maig per aprovar la construcció d'una tanca a la zona i la pavimentació amb formigó del terreny. L'objectiu és que es pugui fer servir per a festes i diferents activitats.

Des del consistori han recordat que aquesta parcel·la és de titularitat municipal. El 2021 es va enderrocar l'antiga masia, que estava en molt mal estat, deixant aquest espai lliure per a dotar d'algun equipament la urbanització. De moment, però, es pot usar per fer activitats a l'aire lliure.  

Les obres d'adequació tindran un cost de 27.601 euros i consistiran a fer una tanca al carrer sobre una base massissa, acompanyada d'un filament metàl·lic. Hi haurà una porta per a l'accés de vehicles i una altra per als vianants. També es pavimentarà amb formigó la zona, per obtenir una pista per fer festes o sopars populars.

Reformes al camp de futbol

Per altra banda, la Junta de Govern de la Bisbal també va aprovar el 22 de maig les obres per reformar parcialment la instal·lació de reg al camp de futbol i adequar-ne la pavimentació. També es posaran setze nous projectors de llum led al camp.