Liciten la redacció del projecte de la Biblioteca de Sant Pere i Sant Pau

L'Ajuntament de Tarragona preveu instal·lar el nou equipament en un local del Bloc Sant Magí

Imatge del local on s'ubicarà la nova Biblioteca de Sant Pere i Sant Pau.
Imatge del local on s'ubicarà la nova Biblioteca de Sant Pere i Sant Pau. | Google Maps
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:25h
L'Ajuntament de Tarragona ha licitat la redacció del projecte bàsic i executiu que haurà de servir de base per la futura licitació de la construcció de la Biblioteca de Sant Pere i Sant Pau. Les propostes hauran d’incloure un mínim de quatre renders que visualitzin l'actuació i l'estudi del mobiliari i TIC's corresponent al Programa Funcional del projecte la Nova Biblioteca Local 2 a Sant Pere i Sant Pau.

En aquest sentit, l'empresa que resulti adjudicatària de la licitació haurà de redactar també l'estudi de seguretat i salut i coordinació de seguretat i salut en fase de projecte, la certificació d'eficiència energètica del projecte, la documentació tècnica necessària de compliment del CTE, especialment en matèria d'incendis, de control del soroll i les vibracions de les instal·lacions i el condicionament acústic interior.

El govern municipal va anunciar el desembre de 2020 la construcció d'aquest nou equipament cultural, que suposarà una inversió de gairebé 200.000 euros.
 

Un espai de gairebé 800 metres quadrats

El projecte de la nova biblioteca, que s'ubicarà en un local municipal del Bloc Sant Magí del barri cooperativista, preveu el condicionament del recinte, definint els espais de la biblioteca d'acord amb el seu Programa Funcional, dins d'un local diàfan. La superfície construïda objecte d'intervenció és de gairebé 800 metres quadrats, concretament 771,93 m2.

El projecte haurà d'aportar una solució que s'ajusti als paràmetres d'optimització funcional de l'equipament, tenir en compte criteris de sostenibilitat i d'eficiència energètica, incorporar els criteris d'integració del manteniment de l'obra a projectar, i potenciar el criteri d'accessibilitat per tal de facilitar l'ús de l'edifici a qualsevol col·lectiu.

El termini d'execució dels treballs serà de 4 mesos i les propostes d'ofertes es podran presentar durant els pròxims 15 dies naturals. El preu de licitació s'ha pressupostat en 45.446,26 euros, més 9.543,71 euros en concepte de 21% d'IVA, que suposa un import total de 54.989,95 euros pels 4 mesos de durada del contracte.