1 de 10
MANIFESTACIÓ

Mobilitzacions de les treballadores de la neteja de Correos a Tarragona

Denuncien que l'empresa adjudicatària ha decidit deixar de pagar les nòmines fins que no renegociï el contracte

Imatge de les treballadores que s'han manifestat davant les oficines de Correos de Tarragona. | CCOO Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 15 de juny de 2023 a les 12:15 |
La plantilla de l'empresa Limpiezas JCordoba SL, adjudicatària del servei de neteja de les dependències de Correos, s'ha manifestat aquest dijous al matí davant les oficines de l'empresa estatal a Tarragona, ubicades a la plaça Corsini, per denunciar que "els treballadors i treballadores cobren malament i tard, no reben els EPI ni la roba de treball".
 
Així mateix asseguren que l'empresa "no té estructura directiva en els territoris a qui dirigir-se per solucionar problemes". El sindicat CCOO ha assenyalat en un comunicat que pateixen aquestes circumstàncies des de fa mig any.


En aquest sentit, han assegut que el passat 1 de juny van rebre la notícia que "l'empresa ha decidit no pagar les nòmines de les seves treballadores, amb l'excusa que perd diners amb el contracte i que no pagarà fins que es renegociï el contracte amb Correos".
 

CCOO demana que es rescindeixi el contracta amb l'empresa

CCOO ha manifestat que "estem farts que administracions i empreses públiques adjudiquin contractes per sota de preu i a empreses que no tenen estructura productiva per a cobrir-los, empenyent a la conflictivitat en les empreses i a la precarització de les condicions de treball".


El sindicat ha iniciat les mobilitzacions per garantir que "les treballadores i treballadors que netegen les dependències de Correos cobrin el seu salari". Així mateix, també han demanat que es rescindeixi el contracte a l'empresa.
Participació