1 de 10
Conca de Barberà

Torna el Danseu, el Festival de dansa i arts del moviment en context rural de les Piles

L'11a edició es celebrarà divendres i dissabte 11 i 12 d’agost

Imatge d'una edició anterior del festival | Cedida
per Albert Oliva, Les Piles | 27 de juliol de 2023 a les 12:42 |

El segon cap de setmana d’agost torna el Festival internacional de dansa i arts del moviment en context rural, el Danseu Festival a Les Piles. L'11a edició es celebrarà divendres i dissabte 11 i 12 d’agost en una edició amb molta calma, pensada per pausar i descansar el cos i la ment.

Es tracta d'una edició que qüestiona el ritme frenètic en el que vivim i que es desplega al llarg de tot l’any amb el Programa de Suport i Acompanyament del festival.La programació inclou una xerrada inaugural, tallers, mostres en procés de creació i espectacles d’artistes de renom internacional com Humanhood (UK), Compagnia Zappalà Danza (IT) o Roser López Espinosa (CAT), entre d’altres. Tot plegat, maridat amb el paisatge únic de les Piles.
 

Fundat l'any 2013

És un esdeveniment d’estiu que celebra anualment la cultura a les Piles, un municipi de només 200 habitants situat a la Conca de Barberà. Una cita que connecta més de 2.000 persones, estudiants d’arts del moviment i gairebé un centenar d’artistes amb la terra i els paisatges rurals.Fundat per Pau Estrem i Nuri Aguilar, l’any 2013, el projecte posa èmfasi en la descentralització de la cultura per crear i fidelitzar nous públics.

Participació