1 de 10
Conca de Barberà

El PSC entra a l'equip de govern del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Juanma Cabello, conseller del PSC, tindrà la cartera de Mobilitat

Imatge del Consell Comarcal de la Conca de Barberà | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 31 de juliol de 2023 a les 10:08 |
El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ja té definit el nou cartipàs per al mandat 2023-2027. L'equip de govern que, fins ara estava format per Junts i la FIC, incorpora un nou membre, concretament el del PSC. I és que durant el discurs d'investidura del nou president Joan Canela, aquest ja va manifestar el seu agraïment a la gent de Junts, a la FIC i al PSC el seu suport.

És per això que la setmana passada, durant el ple extraordinari d'aprovació del nou cartipàs, Juanma Cabello del PSC va ser nomenat com a conseller de l'equip de govern i tindrà la cartera de mobilitat.


Joan Canela, president del Consell Comarcal, ha volgut agrair al Juanma Cabello aquesta bona entesa i suport per tal que el Consell Comarcal de la Conca de Barberà estigui format per un ampli consens de diferents forces polítiques que cerquen el millor per la comarca.

Juanma Cabello, conseller del PSC, ha manifestat que està molt content d’haver pogut arribar a un acord per així continuar treballant en pro de la comarca
Participació