1 de 10
POLÍTICA

L'Ajuntament de Tarragona aprova un modificatiu per pagar hores extres a la Guàrdia Urbana

El PSC, ERC, Junts i Vox han votat a favor, mentre que el PP i En Comú Podem s'han abstingut

El plenari de l'Ajuntament de Tarragona s'ha reunit aquest dilluns al matí. | Ajuntament de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 21 d'agost de 2023 a les 16:35 |
El ple de l'Ajuntament de Tarragona ha celebrat aquest dilluns un plenari extraordinari per aprovar el 71è modificatiu de crèdit, que ha tirat endavant amb els vots favorables de PSC, ERC, Junts i Vox i les abstencions de PP i En Comú Podem. Amb aquest modificatiu, el govern municipal podrà pagar les hores extraordinàries de la Guàrdia Urbana.

En les intervencions dels diferents grups municipals, el PP i En Comú Podem han retret al govern municipal la falta de previsió per convocar un plenari extraordinari per tirar endavant la proposta. Per la seva banda, des de Junts, Jordi Sendra, ha posat sobre la taula els problemes de seguretat que hi ha a la Part Baixa de la ciutat.


Maria Roig, portaveu d'ERC, ha lamentat que el govern no sigui tan diligent per aprovar altres partides, com la subvenció a la Fundació La Muntanyeta per a la nova seu de l'entitat.

Finalment, l'alcalde Rubén Viñuales ha manifestat que no hi ha hagut cap falta de previsió i ha assenyalat que hi ha necessitat d'implantar una policia de proximitat.
Participació