1 de 10
Conca de Barberà

Dimiteix el regidor de l'Espluga pels aldarulls que va protagonitzar durant una festa nocturna

Junts per l'Espluga va demanar públicament la dimissió de Martí, després de constatar que el regidor va tenir un «comportament inadmissible»

Imatge de David Martí | Cedida
per Albert Oliva, L'Espluga de Francolí | 22 d'agost de 2023 a les 10:08 |
El regidor de l’Espluga de Francolí, David Martí ha presentat la seva dimissió arran dels aldarulls que va protagonitzar el passat dissabte dia 19 d'agost a la nit, durant una festa a la plaça de l'Església. Ho ha comunicat l'Ajuntament del municipi, després que Martí presentés, ahir a la tarda, la seva renúncia com a càrrec electe.

Durant el dia d'ahir, Junts per l'Espluga va demanar públicament la dimissió de Martí, després de constatar que el regidor va tenir un «comportament inadmissible» durant l'esdeveniment. En aquest sentit, va interrompre diverses vegades i sense cap mena d’autorització la feina del DJ Moya, «tot manipulant-li els aparells sense cap mena de permís i fent bandera de que la seva condició de regidor de govern li atorga uns drets que no són certs, exercint així un clar abús d’autoritat».


Des de Som Espluga lamenten la situació i, a través d'un comunicat, el regidor David Martí ahir reconeixia l'error i assegurava que una situació així «no tornaria a passar». Per aquest motiu, va demanar disculpes públicament pel seu comportament, tant al discjòquei com als establiments que van organitzar la festa. Finalment, Martí ha presentat la seva dimissió.
 
Participació