Torredembarra celebrarà la Fira d'Indians del 8 al 10 de setembre

La cita oferirà als visitants el mercat i la mostra d'oficis, així com activitats diverses a l'entorn del patrimoni indià

Imatge d'arxiu de la Fira d'Indians de Torredembarra.
Imatge d'arxiu de la Fira d'Indians de Torredembarra. | Laia Solanellas
29 d'agost del 2023
Actualitzat a les 16:00h
Torredembarra celebrarà els pròxims dies 8, 9 i 10 de setembre una nova edició, la dotzena, de la Fira d'Indians, organitzada per la Regidora de Turisme de l'Ajuntament. L'esdeveniment tindrà lloc al nucli antic del municipi del Baix Gaià i oferirà als visitants el mercat i la mostra d'oficis, així com activitats diverses a l'entorn del patrimoni indià.

En aquest sentit, la regidora de Turisme, Jovita Baltasar, ha explicat que les principals novetats d'enguany són la projecció del documental sobre la Catalunya esclavista, la presentació del llibre d'històries i anècdotes d'indians catalans singulars, la inclusió de la rumba catalana dins dels actes musicals, així com la plantada i ball dels gegants indians de Torredembarra.

El programa de la cita d'aquest 2023, que inclou música, exposicions, cultura popular, degustacions gastronòmiques, visites guiades, projeccions i presentacions de llibres, entre altres, ja es pot consultar a través del següent enllaç.